Spring-Fodbold

Spring-fodbold-linjen (for drenge): Hvis du kan og vil det hele …
Synes du, det er fedt at springe … OG fedt at spille fodbold? Har du ikke lyst til at specialisere dig endnu – og vælge en af tingene fra? Så lad være. Snup spring/fodbold-linjen – og giv den gas både på grønsværen og i trampolinerne.

Spring/fodbold giver dig 2 x 80 minutters fodbold på højt niveau hver uge, og du bliver undervist af BGI's særlige fodboldlinjelærere. Træningen foregår på BGI akademiets suveræne kunstgræsbane.

Godt nok går du ikke på en rendyrket og specialiseret fodboldlinje, men du kommer alligevel ud og spiller masser af kampe. Du får ikke lov at kede dig …

Samtidig får du 3 x 90 minutters spring om ugen – i BGI akademiets springhal. Her tjekker instruktørerne dit nuværende niveau – og målretter derefter din træning, så du hurtigt bliver bedre til alt fra basisspring til de mere blærede spring.

Glæd dig til at udføre alle de spring, du drømmer om. Springcenteret er nemlig spækket med airtrack, DK's længste fasttrack, tumblingtrack, KG springbrædder, trampet og stortrampoliner, fiberbaner, skumgrave og en lang række utraditionelle springredskaber.

Efterskolen BGI akademiet har lige scoret et mål til RIM-stævnet i Horsens