Amerikansk fodbold er indbegrebet af holdsport

Amerikansk fodbold

SOL. MÅNE. OG STJERNER: Du kigger triumferende tilbage over skulderen – og ja, dit hurtige pancake block har efterladt en forsvarsspiller fra det andet hold siddende på græsset. Overrumplet, fortumlet og udspillet.

DU KNYTTER NÆVERNE og kaster et bekræftende blik på dine holdkammerater på banen: Yeah! I er allerede et stærkt team, fra runningbacks til wide receivers og cornerbacks. Kæmpefordel, at I hver især har afprøvet flere positioner – og så samlet brikkerne til en skræmmende ubrydelig mur af sejr og sammenhold.

EFTER EN KORT, fokuseret huddle up – hvor holdet gør klar til næste spil – mærker du tydeligt resultatet af jeres målrettede og gennemtænkte træning på amerikansk fodbold-linjen:

  • Fast træning på BGI akademiet tre gange om ugen – et helt, intenst efterskoleår
  • Mulighed for også at spille på klubhold hos Aarhus Tigers eller Horsens Stallions
  • Football Days med specialisering og fordybelse i workshops, football-weekends og -clinics
  • Erfaring fra turneringskampe mod etablerede klubhold og evt. andre efterskoler
  • Überblæret amerikansk fodbold-studietur til USA (ja, du læste rigtigt … også femte gang)

(Turen til USA betyder en merudgift på amerikansk fodbold-linjen. Tjek aktuel pris, når du tilmelder dig.)

OG SÅ BLIVER DU og resten af holdet også coachet individuelt og som team af et par sympatiske – og naturligvis instant-respektindgydende – badass-trænere.

Marco Rysgaard, landsholdsspiller – og headcoach, amerikansk fodbold på BGI akademiet:

”DU KAN NÅ LANGT i amerikansk fodbold i Danmark – også selv om du først starter som 15-16-årig. Jeg var 18 år, før jeg selv begyndte. Linjen på BGI akademiet rummer et stort potentiale, også for spillere som endnu ikke ønsker at flytte til USA for at udleve drømmen (og vi ta'r jo faktisk på linje-tur derover).  

DINE FYSISKE, psykiske og taktiske grænser inden for spillet flytter sig meget i løbet af dit år her. Normalt spiller du måske én position på holdet – hér afprøver du mange roller. Det udvikler din intuitive fornemmelse for spillet, teamet og hver enkelt af dine holdkammerater. Det gi'r jer en stor force.”

Derfor er amerikansk fodbold indbegrebet af holdsport

NOGET AF DET FEDE og fascinerende ved amerikansk fodbold er sammenholdet. Alle giver sig 100 procent for hinanden. Du ofrer dig for at dine kammerater får succes på banen – og du ved, de gør det samme for dig. Vi har hinandens ryg, hver gang.

Forbered dig på stærke relationer. Holdet passer på hinanden som en sammentømret familie.

OG DER ER PLADS til alle typer i football-familien – hvilket er enestående i seriøs sport i dag: Vi har simpelthen brug for de bittesmå, hurtigløberne, de kæmpestore klepperter, de middelhøje, dem med overblik og strategisk sans – og dem som tonser igennem. Du er sikkert lige den brik, vi mangler. :-)

Let there be black.
And orange…

Træk i BGI-dragten: 25 efterspurgte pladser i amerikansk fodbold

UANSET OM DU allerede spiller amerikansk fodbold på eliteplan i en klub eller er utålmodig efter at løbe på banen for allerførste gang, ta'r du på en vild rejse, når du slutter dig til denne nye (2016) linje på efterskolen BGI akademiet

KICKOFF DIN KARRIERE som amerikansk fodboldspiller – og flyv højt, måske helt til NFL – med dine nye best pals:

 

Lav touchdown på den grønne 'Begynd på BGI'-knap øverst til højre her på siden …

NU – før alle 25 pladser er snuppet af de andre, som også sidder bag skærmen og smiler drømmende i dette øjeblik. 😉