DU har sikkert (også) regnet ud hvorfor fysisk træning i teknik og udholdenhed er dobbelt op på din udvikling...

Fodbold-Ski (for piger)

… for det styrker dine evner i både fodbold og alpint ski!!! Smart ikke?

Og du har ret, fodboldtræning og skitræning går på mange måder super godt i spænd med hinanden. Dine øvelser fra fodbold med træning i koordination, vindermentalitet og fysik mod går direkte ind og giver dig mærkbare fordele på pisterne. JA TAK!!

På den anden side hvordan tror du så lige at  barmarkstræning, der styrker din grundform markant,  påvirker din hurtighed og udholdenhed på fodboldbanen??  WRRROOOOOMM – dine gamle fodboldkammerater vil slet ikke kunne kende dig, når du kommer hjem efter et år med maksimal udnyttelse af dit potentiale.

 

Du er afgjort landet på den rigtige linje, hvis du i et helt år vil høste gevinsterne af:

  • 4 + 1 skitur til udlandet: fire på selve linjen + én fællestur til Østrig med hele BGI akademiet
  • individuel coaching i dynamisk tilpasset fodboldtræning
  • Barmarkstræning hjemme på BGI – fx mountainbike, rulleski og balancetræning
  • DBU/UEFA's C-trænerlicens
  • 2 x 85 minutters skiundervisning om ugen
  • 3 x 85 minutters fodboldtræning om ugen

Hvor mange niveauer vil du rykke dig på efterskole?

Det bestemmer du faktisk fuldstændigt selv – for på BGI akademiet får du hverken en ski- eller fodbolduddannelse forærende! Nej, du tager den selv! Dine trænere og lærere står klar til at rykke dig mange niveauer, coache, udfordre og opmuntre dig – men du skal i bund og grund selv ville det og gribe mulighederne.  Vil du det, så vil du til gengæld også passe perfekt ind på en af de vildeste kombi-linjer man kan forestille sig.

Vil du i øvrigt vide mere om fodbolddelen af kombilinjen, så skal du bare smutte forbi fodboldlinjen og se, hvad du får i boldtræningen på Fodbold/Ski 

Dine nye veninder søger garanteret ind i vildskab

– for vi ved af erfaring at både fodboldlinjen og skilinjen er rigtig populære, så skynd dig at svinge forbi den grønne knap i hjørnet og sikre dig lige præcist dit eget fantastiske år på Fodbold-Ski. Og begynd så at glæde dig for vildt til et år spækket med hygge, nye venner og veninder, skiture og fodboldturneringer. Vi glæder os til at se dig lige om lidt :)