BRUG BOLDEN - FRA TOP TIL STØVLEKNOP

Fodbold

På fodboldlinjen scorer du nemlig …

 • vedholdende fokus på teknik, taktik og fysik
 • træning i koordination, vindermentalitet og fysisk mod
 • seriøse udfordringer og praktiske øvelser inden for sparketeknik og spilintelligens
 •  individuel coaching i dynamisk tilpasset træning
 • en uddannelse i holdspil OG stærke individuelle færdigheder
 • DBU/UEFA's C-trænerlicens
 • en plads på holdet, når vi deltager i DM og Skoleligaen

Pigefodbold er STORT på BGI akademiet og pigerne vinder ofte

Fodboldlinjen lærer dig at lytte … til dig selv

HVAD FORETRÆKKER DU:

Fodboldtrænere, som i detaljer fortæller dig, hvad du SKAL gøre i alle tænkelige situationer på banen? Eller trænere, som hjælper dig til SELV at kunne træffe det rigtige valg – hurtigt, konsekvent og målrettet – uanset hvor overraskende, kaotisk eller uforudsigeligt kampen end udvikler sig?

Råbte du ”yes, det er lige mig” og ”selvfølgelig skal jeg være en selvtænkende fodboldspiller” til sidstnævnte type, føler du dig hjemme på BGI's fodboldlinje fra første fløjt: Hele trænerteamet knokler nemlig for at udvikle spillere, som SELV tænker, justerer og fine tuner deres spil under kampen.

Selvfølgelig er disciplin også en del af træningen – men du skal IKKE gøre tingene, fordi vi siger det. Du skal gøre det, fordi du kan MÆRKE, at det er det rigtige.

Og du lærer netop at mærke efter; i stedet for at skulle huske på ”hvad var det nu, min træner sagde, jeg skulle gøre …?” Fodboldspillere skal ikke fjernstyres som en robothær fra sidelinjen.

Final 4 stævne på BGI akademiet – og pssst og tjek lige vinderne, både for pigerne og drengene 😉

 

DU FINDER HURTIGT ud af, at fodboldlinjen er under konstant udvikling, justering og tilpasning. Træningsmetoder og -mængder forfines og optimeres løbende; så dit niveau hele tiden lige kan rykkes et  endnu højere op. Når du starter på fodboldlinjen på BGI akademiet, sikrer du således dig selv …

 • niveauopdelt træning – med præcis så mange 'levels', som der er behov for: du bliver m.a.o. altid undervist med udgangspunkt i dit aktuelle niveau
 • din egen individuelle udviklingsplan – inkl. løbende samtaler og coaching
 • større selvindsigt – som styrker dine evner som spiller markant
 • mulighed for klubtræning – hvis du er umættelig og vil have endnu mere fodbold på programmet
 • seriøs fodboldtræning hele ugen igennem
 • målrettet linjetræning tre gange om ugen
 • mulighed for tilvalg af fodboldprojekt med fokus på individuel træning
BGI akademiet spiller hvert år mod AC Horsens

BGI akademiet spiller hvert år mod AC Horsens

En fodbolduddannelse er ikke noget, du får – det er noget, du ta'r …

ER BGI EN GAVEBOD? Nej! … og ja: For du gi'r dig selv en stor gave, når du investerer energi, tid og fokus i din fodbolduddannelse på fodboldlinjen. Men du FÅR ikke noget foræret uden at levere en indsats.

Til gengæld mærker du hurtigt, hvor VILDT meget du rykker dig – takket være dig selv – hvis du virkelig er ”på”, mens du går her.

Lyder det som en fair deal …?

Så glæd dig til at blive en uundværlig del af fodboldlinjen – og til at …

 • 'trylle med stjernerne': få træning og sparring (og se kampe og kampoplæg) af de professionelle
 • spille masser af sjov, spændende og seriøs fodbold – hvor glæden er den vigtigste drivkraft!
 • deltage i fodboldweekender, BGI Open, Skoleligaen, pokal- og helårsturneringer for efterskoler
 • styrke dig selv som spiller; både teknisk, taktisk, socialt og fysisk
 • opleve fordelene ved at blive en selvtænkende spiller på banen

 

”Behøver jeg tilmelde mig fodboldlinjen med det samme …?”

DET ER SELVFØLGELIG PÆNT af dig at vente med at søge ind … og på den måde give andre en større chance for en plads på linjen. Meeeen tilmeld dig hellere NU – hvis du vil styrke dine egne chance for at juble og danse crazy sejrsdans i hele stuen derhjemme … 😉

Stadig ikke helt sikker?

Så hør, hvad en tidligere elev på fodboldlinjen afslører:

”Jeg søgte bl.a. ind på BGI, fordi jeg havde hørt, at drengene havde vundet danmarksmesterskabet i fodbold. Og vi vandt også selv finalen [i 2013 vandt både BGI-drengene og -pigerne, red.]. Fodboldtimerne lå på et højt niveau – og de gav mig de tekniske færdigheder, jeg manglede. Da jeg begyndte på BGI, var jeg lidt træt af fodbold. Men jeg fik totalt spilleglæde igen – og jeg fik al den plads, jeg havde brug for: Tidligere skulle jeg som angriber bare løbe og være oppe foran. BGI gav mig idéer til andre spillemåder. Og fodboldtrænerne blev nærmest mine tætteste venner – jeg kunne tale med dem om alting.”

(Dan 17 år, Bording)

Glade fodboldspillere spiller bedre fodbold og udvikler sig mere. :-)

DIT FØRSTE SPARK på fodboldlinjen starter med et lille klik … på den grønne 'Begynd på BGI'-knap øverst til højre her på siden: Ooooooooooog … kampen er i gang!

Udtalelse
”Jeg valgte BGI akademiet af flere grunde. Siden jeg var syv, har jeg spillet fodbold – og jeg ønskede at gå på en efterskole, hvor de tilbød fodbold på højt plan, så jeg kunne udvikle mig. Desuden betød det meget for mig, at det er en stor skole med mange elever – for så er der langt større chance for, at der er mindst én, man får et rigtig godt kammeratskab med. Og så er der jo lige faciliteterne: BGI er en luksuss- kole på det punkt – man kan faktisk ikke kede sig her. Den kæmpestore kunstgræsbane er fx superfed at spille på – og den gør det muligt at træne seriøst hele året rundt”.

Nanna, 17 år, fodboldlinjen

Udtalelse
"Det var primært faciliteterne, der gjorde, at jeg valgte BGI. De har bare så meget mere, end de andre kan tilbyde.
Kunstgræsbanen er rigtig god at spille på. Sådan en bane er nemlig altid plan. Det er jo ikke lige pludselig sådan, at der er et hul i banen. Det er ikke noget med, at græsset bliver for langt og skal slås. Den er jævn – så man kan altid spille noget hurtig, teknisk fodbold på den. Det er i hvert fald én af fordelene. Du kan også spille på den om vinteren, i stedet for at skulle spille på en grusbane."

Christian, 17 år, fodboldlinjen