Freeride på ski den ene dag og bliv personligt coachet af din håndboldtræner den næste…

Håndbold-Ski (for drenge)

JA, det er rigtigt Håndbold-Ski er en unik og ret så enestående linje – for hvor mange steder har du egentlig mulighed for at blande benhård håndboldtræning med kompromisløs skitræning i et helt år???

Nej vel? Så selvom det lyder for godt til at være sandt, så prøv at forestil dig, hvad der sker i din fysiske og psykiske udvikling, når du kombinerer det her:

  • 4 + 1 skitur til udlandet: fire på selve linjen + én fællestur til Østrig med hele BGI akademiet
  • Intens håndboldtræning 3 x 85 minutter pr. uge – du bliver overlegen til skudformer, finter og forskellige afleveringsformer
  • 2 x 85 minutters skiundervisning om ugen
  • Personlig håndbold-coaching – i dynamisk tilpasset træning
  • Barmarkstræning hjemme på BGI – fx mountainbike, rulleski og balancetræning

Hvis du tænker det lyder lækkert så læg liiiige det her til:

Efter et år på efterskole kommer du til at rykke dig markant i hele to vilde sportsgrene:

Du bliver knivskarp på pisterne – for du kommer til at træne mange timer med fx pistespark og freeriderskiløb. Desuden bliver du ekspert i sikkerhed, eksempelvis giver timerne i lavinekendskab dig en forståelse af sneens sikkerhedsniveau og du bliver i stand til både at redde andre og dig selv.

Nå ja, du må heller ikke glemme at i håndbold tager du DHF’s træneruddannelse, får niveauopdelt træning der matcher lige præcis dit individuelle niveau, deltager i håndboldweekender, BGI Open, Skoleligaen, helårsturneringer for efterskoler, Landsmesterskaber og DM for efterskoler

OK! “Det er lige mig”- hvordan sikrer jeg mig min plads på holdet?

Du har sikket gennemskuet fidusen, når du maksimerer dit udbytte og mikser to linjer, og det har dine kommende træningskammerater sikkert også. Så skynd dig at kæmpe dig ind på din plads (den grønne knap i øverste højre hjørne) – og begynd så bare at glæde dig til et år proppet med håndbold, skiløb, kampe og skiture.