BGI Beach Håndbold camp på BGI akademiet

**Covid-19-status: vores camps afvikles som planlagt, medmindre andet er angivet. Se mere info under praktiske oplysninger nederst på siden.**

Er du klar til den fedeste Beach Håndbold camp med udfordringer på alle niveauer? Klar til at dyste på refleks, stunts og skud, mens du møder nye venner og hygger med sjove aktiviteter både på og uden for banen? Så læs videre her, for det er lige, hvad du kan til sommer i vores nye store sandkasse med hele 3 fede beach-håndbold-baner og de fedeste instruktører.

strandhåndbold_1.jpg

I beach håndbold får du ikke bare point for at få sætte bolden i nettet, men også for hvordan du gør det. Træningen bliver en blanding af teknik, sjov, samspil og showoff, hvor vi lægger vægt på det kreative og legende element. 

Kort sagt;

Glæd dig til de fedeste dage i sandet med teknisk træning, sjove håndboldlege, forsvarstræning og selvfølgelig; træning i piruet-, vip- og andre trick-skud.

Om aftenen er der forskellige sjove aktiviteter i BGI akademiets lækre faciliteter, b.l.a. stortrampoliner og pomfritgrave. Du bor og spiser som vores efterskoleelever, og du kommer derfor også til at opleve lidt af efterskolelivet, som det er på BGI akademiet.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt: 

Uge 26, 2021: Søndag d. 27. juni kl. 16.00-16.45 til tirsdag d. 29. juni kl. 15.00 

Alder: 10-15 år

Pris: 995,- 

 

Pladserne fordeles efter "Først-til-mølle-princippet".

 

Træner: offentliggøres senere :-)

 

Særlige muligheder i forbindelse med Covid-19
Vores camps afvikles som planlagt 

Dog følger vi naturligvis myndighedernes råd og retningslinjer. Er der noget, der gør din deltagelse utryg, når vi nærmer os camp-start, refunderer vi det fulde beløb for din tilmelding. Må vi, mod forventning, aflyse én eller flere camps, refunderer vi på samme måde det fulde beløb for din tilmelding. Evt. aflysninger meldes ud via vores tilmeldingssystem, og snarest muligt efter der er truffet beslutning herom.

Spørgsmål? 
Har du spørgsmål til denne camp kontakt: jakob.skov@bgi.dk

Tilmeld mig campen
Sådan er det at være på camp på BGI
Godt at vide om camps for mor og far

Vil du vide mere?

Kontakt vores kursuskoordinator

Se flere håndboldcamps

Se alle camps

Nysgerrig på efterskole? Så vores linjer

Hær om Håndbold-linjen
17.JPG

Vi benytter cookies

OK