BGI Goal Station Påskecamp

**Covid-19-status: vores camps afvikles som planlagt, medmindre andet er angivet. Vi følger naturligvis de aktuelle retningslinjer fra myndighederne, så du kan føle dig tryg. Ændres retningslinjerne, så det ikke længere er muligt at afholde camp, får du pengene retur. Se mere under "Praktiske oplysninger" nederst på siden.** 

Seriøs sjov fodboldtræning, nye venner og udfordringer for alle niveauer. Én dag med hele 6 timers intensiv individuel fodboldtræning i de fedeste Goal Station faciliteter. Lyder det som noget for dig? Så Læs videre her, for det er lige, hvad der venter på BGI Goal Station Påske-camp. 

BGI Goal Station Påske-camp foregår torsdag den 1. april og fredag d. 2. april. Vælg den eller de dage, der passer dig. Du kan være med én eller begge dage. Det er helt op til dig! :-)

Dagscamp med fokus på individuel fodboldtræning og fællesskab uden for banen

BGI Goal Station Påske camp er for både drenge og piger i alderen 10-15 år. Campen er for alle, der vil udfordre sig selv med intensiv individuel træning, hvor der virkelig er mulighed for at rykke sig. 

Påske campen er en dagscamp fra 9.00-16.00 med i alt 6 timers individuel fodboldtræning fordelt over 4 moduler.

Please accept marketing cookies to watch this video

Boldkanon

Programmet for dagen

 • 09.00-10.30 - Modul 1
 • 10.30-10.45 - Pause med forfriskning
 • 10.45-12.15 - Modul 2
 • 12.15-12.45 - Frokost og sandwich 
 • 12.45-14.15 - Modul 3
 • 14.15-14.30 - Pause med forfriskning
 • 14.30-16.00 - Modul 4
 • 16.00 - Tak for i dag :-) 

Programmet byder på træning for alle niveauer med fokus på personlig udvikling og gode oplevelser både på og uden for banen.

Dine træningspas er tilrettelagt med fokus på individuelle tekniske færdigheder:

 • positionsspil på rebounders
 • boldkontrol med boldkanon
 • koordination med light

Træningsfaciliteterne i vores GOAL STATIONS giver ideelle forhold for individuel teknisk træning. Du får mulighed for at fokusere og træne på det, som netop du gerne vil blive bedre til.

Som en del af træningen får du introduktion og adgang til den officielle Goal Station app. I den kan du se præstation og resultater for dine individuelle træningspas. Resultaterne giver mulighed for at analysere din individuelle træning. Deltager du flere dage (eller via andre af vores Goal Station Camps og dage), vil du kunne sammenligne dine resultater fra gang til gang. Goal Station App'en hjælper dig med at forbedre dit talent, holde dig motiveret og guide dig til at blive en (endnu) dygtigere fodboldspiller. 

Goal Station app'en skal hentes inden træning. 

Dine trænere

Praktiske oplysninger

Tidspunkt: 

 • Torsdag d. 1. april fra kl. 9.00-16.00
 • Fredag d. 2. april fra kl. 9.00-16.00

*Du skal møde omklædt på BGI akademiet. Banen åbner kl. 8.30. Når du ankommer til BGI, skal du følge skilte og orange pile.*

Ca. 1 uge før modtager du deltagerbrev med yderligere informationer.


Pris:

150,- pr. dag

inkl. frokost og 2 x forfriskning

 

*Pladserne fordeles efter "Først-til-mølle-princip". Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldte*

 

Særlige muligheder i forbindelse med Covid-19
Vores camps afvikles som planlagt

Dog følger vi naturligvis myndighedernes råd og retningslinjer. Er der noget, der gør din deltagelse utryg, når vi nærmer os camp-start, refunderer vi det fulde beløb for din tilmelding. Må vi, mod forventning, aflyse én eller flere camps, refunderer vi på samme måde det fulde beløb for din tilmelding. Evt. aflysninger meldes ud via vores tilmeldingssystem, og snarest muligt efter der er truffet beslutning herom.

Tilmeld torsdag d. 1. april
Tilmeld fredag d. 2. april

Vil du vide mere?

Kontakt vores kursusafdeling

Se flere fodboldcamps

Se alle camps på BGI

Arrangementer og besøgsdage

BGI akademiets idrætslinjer

DSC_0058.JPG

Vi benytter cookies

OK