Håndbold & Beach Håndbold camp på BGI akademiet

Er du klar til den fedeste Håndbold- og Beach Håndbold camp med udfordringer på alle niveauer? Klar til at dyste på refleks, stunts og skud, mens du møder nye venner og hygger med sjove aktiviteter både på og uden for banen? Så læs videre her, for det er lige, hvad du kan til sommer med de fedeste trænere - både inde i vores lækre haller og ude i den store sandkasse med hele 3 fede beach-håndbold-baner.

strandhåndbold_1.jpg

BGI Håndbold og beach håndbold camp er det perfekt mix mellem inde- og ude-træning, på gulv og i sand. Uanset dit niveau bliver du udfordret fra start til slut sammen med dine nye holdkammerater.

Er Beach håndbold nyt for dig?

Det gør ingenting. Du kan være med uanset dit niveau. I beach håndbold får du ikke bare point for at få sætte bolden i nettet, men også for hvordan du gør det. Træningen bliver en blanding af teknik, sjov, samspil og showoff, hvor vi lægger vægt på det kreative og legende element. 

Kort sagt;

Glæd dig til de fedeste dage i hallen og i sandet med teknisk træning, sjove håndboldlege, forsvars- og angrebs-træning og selvfølgelig; træning i piruet-, vip- og andre trick-skud.

Om aftenen er der forskellige sjove aktiviteter i BGI akademiets lækre faciliteter, b.l.a. stortrampoliner og pomfritgrave. Du bor og spiser som vores efterskoleelever, og du kommer derfor også til at opleve lidt af efterskolelivet, som det er på BGI akademiet.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt: 

Uge 25-26, 2022: søndag den 26. kl. 18.00 - onsdag den 29. juni kl. 15.00 

Alder: 10-15 år

Pris: 1.295,- 

 

Pladserne fordeles efter "Først-til-mølle-princippet".

 

Træner: offentliggøres senere :-)

 

Spørgsmål? 
Har du spørgsmål til denne camp kontakt: jakob.skov@bgi.dk

Tilmelding

Tilmelding: Håndbold & Beach Håndbold Camp

Læs mere om camps på BGI akademiet

Sådan er det at være på camp på BGI
Godt at vide om camps for mor og far

Vil du vide mere?

Kontakt vores kursuskoordinator

Se flere håndboldcamps

Se alle camps

Nysgerrig på efterskole? Så vores linjer

Hær om Håndbold-linjen
17.JPG

Vi benytter cookies

OK