BGI Off-season Fodboldcamp

**Covid-19-status: vores camps afvikles som planlagt, medmindre andet er angivet. Se mere info under praktiske oplysninger nederst på siden.**

Brænder du for fodbold og ønsker du at at udvikle dig i vinterpausen i samspil med nogle af landets bedste trænere?

Så er BGI Off-Season FodboldCamp lige noget for dig!

* BGI Off-season Fodboldcamp afholdes afholdes i løbet af foråret for både drenge og piger. Datoer oplyses snarest*

Fodboldcamp i samarbejde med "Fodbold- og Event"

BGI Off-Season FodboldCamp er en to-dages FodboldCamp hvor du bliver udfordret fodboldmæssigt, fysisk og mentalt sammen med andre spillere som er på din alder og niveau. 

Campen er for U8-U16 drenge og piger fra hele landet. For at sikre optimal matching og udfordring for alle spillere, skal der ved tilmelding oplyses niveau på fodboldspilleren. 

Campen bliver afholdt på efterskolen BGI akademiet i de fedeste professionelle rammer for en fodboldspiller. Her bliver spillerne også indkvarteret og skal overnatte. BGI akademiet råder over hele to “Goal stations” - en revolutionerende bane, hvor man med den nyeste teknologi kan optimere en masse fodboldmæssige færdigheder såsom førsteberøringer, pasninger, afslutninger, orientering, reaktionsevne og meget mere.

Boldkanon

En væsentlig del af træningen kommer til at foregå i vores Goal Station faciliteter med boldkanon, Goal Station lys-træning og meget mere. Campen er tilrettelagt, så du bliver udfordret fysisk, teknisk, taktisk og mentalt - uanset niveau. Om aftenen er der hyggelige og sjove aktiviteter på efterskolen, hvor du bor og spiser som efterskoleelev også.

Formålet med denne camp er at samle de mest træningsivrige spillere fra hele Danmark og give dem muligheden for at vedligeholde sig, og vigtigst af alt: at give muligheden for at udvikle sig og matchet med spillere fra hele landet i vinterpausen - derfor ligger denne Camp også i vinterpausen.

 

Det får du på BGI OFF-SEASON FODBOLDCAMP

  • 5 træningspas
  • 1 BGI OFF-SEASON fodboldcamp-trøje
  • Træning planlagt af elitetrænere
  • Oplæg og besøg fra nuværende eller tidligere topspiller
  • Overnatning i ideelle faciliteter
  • Fuld forplejning 

Trænere

Praktiske oplysninger

Tidspunkt:

Oplyses snarest

Pris: 669

Priser er inkl. forplejning, træning, OFF-SEASON fodboldcamp-trøje, aftenaktiviteter og overnatning i hyggelige elevværelser. HUSK at angive t-shirt størrelse på den tilmelding.

Pladserne fordeles efter "Først-til-mølle-princip".

 

*Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldte*

Spørgsmål? 
Har du spørgsmål til campen kontakt: martin.kristensen@bgi.dk

 

Særlige muligheder i forbindelse med Covid-19

Vores camps afvikles som planlagt 

Dog følger vi naturligvis myndighedernes råd og retningslinjer. Er der noget, der gør din deltagelse utryg, når vi nærmer os camp-start, refunderer vi det fulde beløb for din tilmelding. Må vi, mod forventning, aflyse én eller flere camps, refunderer vi på samme måde det fulde beløb for din tilmelding. Evt. aflysninger meldes ud via vores tilmeldingssystem, og snarest muligt efter der er truffet beslutning herom.

Vil du vide mere?

Kontakt vores kursuskoordinator, Martin Møller Kristensen

Se flere fodboldcamps på BGI

Læs om fodboldcamps på BGI

Se alle camps på BGI

Nysgerrig på efterskole? Se vores linjer

Læs om Fodboldlinjen
bagside nederst højre.jpg

Vi benytter cookies

OK