Familie Padel Tennis Camp på BGI - Padel Camp for hele familien

** CAMPEN ER UDSOLGT**

Padel Tennis Camp for hele familien (børn 10-15 år), lyder det også som noget for jer? Så læs med her! For til sommer inviterer BGI akademiet til padel camp for hele familien, uanset om I er erfarne ketcherspillere eller helt nye på banen. Her er garanti for masser af spil, sved på panden og smil på læben. Padel er nemlig spillet, hvor selv begyndere kan føle sig som mestre!

BGI Padel Tennis Familie Camp arrangeres i samarbejde med DGI og Dansk Tennis Forbund.

Udfordringer for hele familien - og alle niveauer

Padel tennis-banerne spirer op over hele landet. Også på BGI akademiet, hvor vi har tre baner. Padel er populært. Med god grund. Alle kan nemlig være med.
Campen byder på udfordringer for alle niveauer. Er I helt nye, guider vi jer trygt og sikkert ind i padel’ens vidunderlige verden. Er I allerede øvede, garanterer vi, at vi finder forbedringspotentialer hos jer, så I tager herfra endnu skarpere!
Vi skal lege. Vi skal arbejde med teknik. Med taktik. Med høj puls. Med samarbejde. Opdelt efter niveauer.

Her er plads til alle, masser af padel, men også til andre sjove aktiviteter, tid på egen hånd og selvfølgelig; en pause i ny og næ – med hinanden eller de andre familier, der også er afsted. Kort sagt; Er I en aktiv familie, så er BGI Familie Padel Tennis Camp lige noget for jer!

Det vil være muligt at låne padelbat, ligesom bolde vil være til rådighed under hele campen.

IMG_7732.JPG

Leg og fællesskab

BGI Familie Padel Tennis Camp giver jer tid til at være aktive sammen omkring padel. Derudover vil der være forskellige aktiviteter og spil. BGI akademiet råder vi over nogle af Danmarks bedste idrætsfaciliteter, som I selvfølgelig også får mulighed for at prøve af.

Det kan være aktiviteter som: Fodboldgolf, stortrampoliner i streethallen, badesø, beachvolley, bold-leg i Goal Station, forhindringsbane, etc.

Om aftenen er der mulighed for at være sammen hver for sig, eller for at mødes og udforske nye bekendtskaber, lege videre, drikke et glas vin, en øl eller sodavand og nyde at nye venskaber opstår.

Dagsrytme:

07.30 - 08.30: Morgenmad

09.00 - 10.30: Padeltræning for voksne / aktiviteter for børn

10.30 - 10.45: Forfriskning

10.45 - 12.15: Padeltræning for børn / aktiviteter for voksne

12.15 - 13.00: Frokost

13.30 - 15.30: Padel hold 1 / aktiviteter hold 2

15.30 - 16.00: Forfriskning

16.00 - 17.30: Padel hold 2 / aktiviteter hold 1

18.00 - 19.00: Aftensmad

19.30 - 21.00: Mulighed for aktiviteter 

21.00 - 21.30: Forfriskning

Kort sagt

Med fantastiske faciliteter, mulighed for masser af padel og leg, er rammerne perfekte til en aktiv familie padel tennis camp, hvor alle tanker ny energi og lærer nye mennesker at kende.

Vi glæder os til at byde jer indenfor til en aktiv camp med masser af muligheder. Kort sagt; de perfekte rammer for vanedannende oplevelser og sjove ferieminder!

Please accept marketing cookies to watch this video

Skærmbillede 2021-04-20 kl. 11.18.36.png

Trænere

Skærmbillede 2021-04-09 kl. 08.20.22.png

Morten Hedegaard

Padelkonsulent og padelinstruktør hos DGI og Dansk Tennis Forbund. Uddannet padeltræner hos Svenska Padelförbundet i 2016. Instruktør på kurser og uddannelser hos DGI og Dansk Tennis Forbund.
Morten har flere års erfaring som træner lige fra nybegyndere til øvede spillere. Har undervist børn, unge, familier, voksne og ældre.
Skærmbillede 2021-06-01 kl. 13.09.29.png

Thomas Qvistgaard

Padelinstruktør hos DGI og Dansk Tennis Forbund. Uddannet hos DGI og Dansk Tennis Forbund. Instruktør på kurser og uddannelser hos DGI og Dansk Tennis Forbund. Thomas har mange års erfaring fra tennis, hvor han også er uddannet instruktør. Han træner flere niveauer, lige fra nybegyndere til øvede spillere. Thomas har undervist børn, unge, familier, voksne og ældre. Han er selv blevet bidt af Padel og glæder sig til at lære dig/jer det fremragende spil.

Thomas_padel_2021.jpg

Thomas Munk

Padelkonsulent og padelinstruktør hos DGI. Instruktør på kurser og uddannelser hos DGI. 
Thomas har mange års erfaring med padel. Han ser frem til en masse gode timer på banen, og han vil gøre alt for, at alle får det sjovt og udvikler sig til endnu bedre Padel-spillere.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt:

Uge 29, 2021:

  • Tjek ind: Søndag den 18. juli, kl. 16.00 - 17.00
  • Tjek ud:  Onsdag den 21. juli kl. 13.00

 

Pris:

1595 kr. pr. voksen

1195 kr. pr. barn (10-15 år) 

Inkl. padel-træning, aktiviteter, overnatning og fuld forplejning

I bliver indkvarteret i efterskolens elevhuse. Værelserne har 4 senge. I bor på værelse med egne familiemedlemmer. I deler bad og toilet med en anden familie.

Sidste frist for tilmelding er søndag den 20. juni

Der er 40 pladser på padel campen. Pladserne fordeles efter "Først-til-mølle-princip". Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldte.

 

Særlige muligheder i forbindelse med Covid-19
Vores sommercamps afvikles som planlagt 

Dog følger vi naturligvis myndighedernes råd og retningslinjer. Er der noget, der gør din deltagelse utryg, når vi nærmer os camp-start, refunderer vi det fulde beløb for din tilmelding. Må vi, mod forventning, aflyse én eller flere camps, refunderer vi på samme måde det fulde beløb for din tilmelding. Evt. aflysninger meldes ud via vores tilmeldingssystem, og snarest muligt efter der er truffet beslutning herom.

 

Har du spørgsmål, kan du henvende dig til jakob.skov@bgi.dk

Tilmelding: BGI Familie Padel Camp

** CAMPEN ER UDSOLGT**

Vil du vide mere?

Kontakt vores kursuskoordinatorer

Se alle camps og aktiviteter på BGI

Vi benytter cookies

OK