Parkour Camp på BGI akademiet

**Covid-19-status: vores camps afvikles som planlagt, medmindre andet er angivet. Se mere info under praktiske oplysninger nederst på siden.**

10-15 årige drenge og piger kan komme i tre dage og udforske storbyens street- bevægelseskunst – hvor du i én hurtig og smidig bevægelse f.eks. springer over en mur, hager dig fast på en væg og lander som en kat på et gelænder.

Campen afholdes både i sommerferien, efterårsferien og i vinterferien (uge 7) 

Det hele foregår naturligvis i et fedt og autentisk miljø – nemlig verdens største sammenbyggede indendørs og udendørs parkouranlæg!

Rutinerede parkourinstruktører står klar til at undervise dig i løbet af dagen – og om aftenen er der mange forskellige efterskoleaktiviteter. Du spiser og bor på skolen i de tre dage, og får dermed et indblik i livet på BGI akademiet.

 

_JAC1543.jpg
JL.jpg

Træner:

Jakob Lønskov leder vores parkour camp sammen med flere andre dygtige instruktører. Jakob er både en erfaren parkourudøver- og instruktør, og udover at undervise på BGI akademiet er han også leder af House of Concrete i Aalborg. 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt:

 

Uge 32: Mandag d. 3 august kl. 16.00 til onsdag d. 5 august kl. 15.00

Efterårsferien: Oplyses senere 

Uge 7: oplyses senere


Pris:
 
995,- inkl. forplejning, træning, NIKE t-shirt og overnatning i hyggelige elevværelser.

 

Sidste tilmeldingsfrist:

Vil du sikre dig en Nike t-shirt, skal du tilmelde dig senest søndag den 12. juli. Dog er det muligt at tilmelde sig helt frem til søndag den 26. juli.

Infobrev sendes ud umiddelbart efter sidste tilmeldingsfrist.

 

Pladserne fordeles efter "Først-til-mølle-princip". Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldte.

 

Særlige muligheder i forbindelse med Covid-19
Vores sommercamps afvikles som planlagt 

Dog følger vi naturligvis myndighedernes råd og retningslinjer. Er der noget, der gør din deltagelse utryg, når vi nærmer os camp-start, refunderer vi det fulde beløb for din tilmelding. Må vi, mod forventning, aflyse én eller flere camps, refunderer vi på samme måde det fulde beløb for din tilmelding. Evt. aflysninger meldes ud via vores tilmeldingssystem, og snarest muligt efter der er truffet beslutning herom.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du henvende dig til anders.aagaard@bgi.dk

 

17.JPG
Tilmeld mig BGI Parkour Camp i uge 32
Læs mere om Camps på BGI

Se vores andre camps

Nysgerrig på efterskole? Se vores linjer

Hør om Parkour linjen

Vi benytter cookies

OK