BGI Team Træning i Goal Station intensiv fodboldtræning for dit hold

**Covid-19-status: vi opdaterer løbende siden og følger myndighedernes råd og retningslinjer. Vores teamtræning forventes afholdt, medmindre andet er angivet. Se i øvrigt mere info under praktiske oplysninger nederst på siden.**

Tag jeres holdtræning til next level med BGI Goal Station Teamtræning i fantastiske Goal Station faciliteter. BGI Team Træning udfordrer holdets talent(er) og udvikler jer i samspil med nogle af landets bedste trænere. Via den tilhørende app får I desuden målbare resultater med hjem, til både træner, spillere og holdet som helhed.

Hvorfor vælge en holdtræning i Goal Station?

Træningssystemet i en Goal Station er et fantastisk redskab til at lege med bolden. Det tager jeres holdtræning til et "next level" og en helt ny form for intensitet. Både i træningsmængde og aktioner. Systemet er i stand til at levere nøjagtig samme situation, så I kan øve jer på at blive bedre. Kort giver det jer muligheden for at prøve en holdtræning, der giver en legende tilgang til at blive en (endnu) bedre fodboldspiller, en større forståelse for den enkelte spiller og dermed også for holdets.

BGI Team Træning i Goal Station er for alle hold, der vil udfordre sig selv med intensiv holdtræning, hvor der virkelig er mulighed for at rykke sig. 

Please accept marketing cookies to watch this video

Goal Station Træning

fullsizeoutput_8da7.jpeg

Træningstemaer

I løbet af jeres teamtræning kommer i omkring følgende træningstemaer:

  • berøring
  • overblik
  • pasninger
  • kommunikation
  • tanke til handling
  • forskellige skudtekniker 
fullsizeoutput_8d9e.jpeg

Dine Goal Station trænere

Dine Goal Station trænere er energiske og har dybdegående erfaring med Goal Station træning. De er alle uddannet i Goal Station-træningssystemet og har erfaring med både hold- og individuel træning. I BGI Team Træning har de særligt fokus på en træning, der giver holdet ny energi og glæde – fysisk og teknisk.

Praktiske oplysninger

BGI Team Træning består af 2 timers træning med dygtige trænere, der har stor erfaring med Goal Station team træning.

 

Hvem kan deltage?

Alle. Dog maximalt 20 spillere pr. hold. 

 

Tidspunkter: 

  • Tirsdage - 16 - 22
  • Torsdage – 16 -22
  • Fredage – 16 - 22
  • Søndage – hele dagen. 

 - Eller efter aftale. 

 

Pris: 1.995 kr.

 

Særlige muligheder i forbindelse med Covid-19
Vores Team Træning afvikles som planlagt, medmindre andet er angivet.  

Vi følger naturligvis myndighedernes råd og retningslinjer. Er der noget, der gør din deltagelse utryg, når vi nærmer os camp-start, refunderer vi det fulde beløb for jeres tilmelding. Må vi, mod forventning, aflyse, refunderer vi på samme måde det fulde beløb for jeres tilmelding. Evt. aflysninger meldes ud direkte til jer, og snarest muligt efter der er truffet beslutning herom.

Vil du vide mere?

Kontakt Martin Kristensen

Måske kunne du også være interesseret i

Fodboldcamps på BGI

Se alle camps på BGI

Nysgerrig på efterskole? Se vores linjer

Hør om Fodbold-linjen
Forside nederst højre.jpg

Vi benytter cookies

OK