Sofie Junge Camp fodboldcamp for piger

**Covid-19-status: vores camps afvikles som planlagt, medmindre andet er angivet. Se mere info under praktiske oplysninger nederst på siden.**

Vil du træne med en af Danmarks dygtigste kvindelige fodboldspillere? Høre om livet som Juventus-spiller og mærke trænings-metoden på egen krop? Samtidig med at du støtter et godt formål? SÅ er Sofie Junges pigefodbold-camp lige noget for dig! 

*campen afholdes fredag d. 2. juli - 4. juli 2021*

Gør dig klar til den fedeste fodboldcamp for piger inspireret af Juventus’ træningsmetode og mindset. Alt overskud går direkte til Sofies pigefodbold-velgørenhedsprojekt i Afrika, hvor der sættes fokus på fodbold, venskaber og sammenhold. Først og fremmest for pigerne i landsbyerne i Afrika, der får lov at komme med i projektet men også landsbyerne og samfundene imellem.

Campen er for piger mellem 10-15 år.

Foreløbigt program for Sofie Junge Camp

Dag 1

 • Kl: 16.00 – 16.45: Ankomst og indkvartering
 • Kl: 17.00 – 17:10: Fælles velkomst i foredragssalen
 • Kl: 17.30 - 19.00: Modul 1      
 • Kl: 19.15: Aftensmad
 • Kl: 20.00 - 21.00: Foredrag med Sofie Junge 
 • Kl: 21.00 – 22.00: Forfriskning og afslapning
 • Kl: 22.30: Godnat

Dag 2

 • Kl: 08.30: 09:00: Morgenmad
 • Kl: 09.30 – 11.30: Juventus opv. i hal / banen.
 • Kl: 12.00 – 13.00: Frokost           
 • Kl: 15:30 - 17.30: Modul 2
 • Kl: 18.00 - 19:00: Aftensmad
 • Kl: 19.00: Aftenaktivet i streethallen / efterskoleaktivet
 • Kl: 21.00: Aftenforfriskning
 • Kl: 22.30: Godnat

Dag 3

 • Kl: 08.00 – 08.30: Nedpakning af værelse/oprydning
 • Kl: 08.30 - 09.00: Morgenmad
 • Kl: 09.30 - 11.30: Træning i GS og på kunst
 • Kl: 12.00 – 12.30: Frokost
 • Kl: 12.30 - 13.30: Afslutning og autografer osv.

*ændringer kan forekomme*

Om aftenen hygger vi os også med forskellige efterskoleaktiviteter, hvor du lærer de andre på campen endnu bedre at kende. Du spiser og bor på efterskolen, mens du er på camp, og får dermed også et indblik i efterskolelivet på BGI akademiet.

sofie_junge_camp.JPG

Træner:

Sofie Junge spiller for den italienske klub Juventus. Hun har tidligere spillet for Fortuna Hjørring og IK Skovbakken i Elitedivisionen samt den svenske klub FC Rosengård, hvorfra hun i august 2017 skiftede til Levante. I 2018 skiftede hun til svenske Vittsjö og skrev herefter kontrakt med Juventus Women i december 2018.

Sponsoreret af Adidas

Adidas er med som sponser på projektet. 

Som deltager får du en Adidas t-shirt. Husk at angive din størrelse, når du tilmelder dig. Du kan vælge imellem følgende størrelser; 140, 152, 164, XS, S, M, L.

Praktisk information

Tidspunkt: fredag d. 2.juli -  søndag d. 4. juli

Pris: 995,-

(inklusiv adidas t-shirt, kost, logi, træning og aftenaktiviteter)

Tilmeldingsfrist: d. 18. juni 2021 (Sidste frist for tilmelding, hvis du ønsker en t-shirt, er d. 11. juni 2021)

Alder: For piger mellem 10-15 år 

 

Pladserne fordeles efter "Først-til-mølle-princip". Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldte.

 

Særlige muligheder i forbindelse med Covid-19

Vores sommercamps afvikles som planlagt 

Dog følger vi naturligvis myndighedernes råd og retningslinjer. Er der noget, der gør din deltagelse utryg, når vi nærmer os camp-start, refunderer vi det fulde beløb for din tilmelding. Må vi, mod forventning, aflyse én eller flere camps, refunderer vi på samme måde det fulde beløb for din tilmelding. Evt. aflysninger meldes ud via vores tilmeldingssystem, og snarest muligt efter der er truffet beslutning herom.

Tilmelding: Sofie Junge Camp

Om Sofies projekt og organisationen YOPP

Overskuddet fra Sofie Junge camp går til organisationen YOPP i det nordlige Ghana, som ønsker at skabe en liga for pigehold i det område, de arbejder i. YOPP arbejder blandt andet for at skabe lige rettigheder og muligheder for unge, og det sker blandt andet gennem fodbold. At styrke pigers rettigheder har højeste prioritet for YOPP, og en liga for pigeholdene vil være med til at tydeliggøre, at piger og kvinder har de samme rettigheder som drenge og mænd, ligesom den vil hjælpe med at fastholde og få flere piger til at spille fodbold. Desuden vil en liga blandt meget andet skabe glæde og sammenhold i og på tværs af landsbyerne.

YOPP organisationen

YOPP, Youth Opportunity Partnership Programme, er en organisation i et område med 11 større landsbyer i det nordlige Ghana, der arbejder for at mobilisere og uddanne unge på forskellige områder med det formål, at de skal deltage i at udvikle deres egne lokalsamfund. Sport, og i særdeleshed fodbold, er en vigtig del af YOPP’s arbejde med at mobilisere børn og unge, og YOPP har fodboldhold for både piger og drenge i næsten alle landsbyer.

Det har længe været en drøm for YOPP at skabe en liga for pigeholdene. Selvom mange flere piger gennem YOPP’s arbejde nu spiller fodbold møder pigerne stadigvæk udfordringer i forhold til at kunne få lov til at spille fodbold, da de har pligter i hjemmet og da man kulturelt set ikke har billiget dét at piger dyrker sport. At styrke pigers rettigheder har højeste prioritet for YOPP, og en liga for pigeholdene vil være med til at tydeliggøre, at piger og kvinder har de samme rettigheder som drenge og mænd. En liga kan desuden i høj grad hjælpe med at fastholde og få endnu flere piger til at spille fodbold, da pigerne elsker når de får lov til at spille kamp. Derudover kan en liga skabe sammenhold på holdene og i landsbyerne samt styrke sammenholdet mellem landsbyerne. Både pigerne og de mange mennesker, der kommer som tilskuere til kampene, vil få stor glæde af sådan en liga.

Vil du vide mere?

Kontakt kursuskoordinator, Martin Kristensen

Du kunne måske også være interesseret i

Se alle vores camps

Vi benytter cookies

OK