Fodbold Camps på BGI akademiet seriøs, sjov træning for alle

Fodboldcamps for alle niveauer og positioner. Drømmer du om en fodboldcamp, hvor du kan udvikle dig og forbedre dit spil, mens du har det sjovt sammen med en masse nye venner? Så er en af BGI akademiets fodboldcamps måske lige noget for dig!

BGI akademiets fodboldcamps er for dig, der vil have seriøs sjov fodboldtræning, dig der elsker fodbold og drømmer om masser af spilletid i lækre faciliteter med dygtige trænere.  

Seriøs, sjov fodboldtræning

BGI akademiets fodboldcamps er udviklet af eller i samarbejde med toptrænere, tidligere professionelle spillere og selvfølgelig dedikerede efterskolelærere, der brænder for fællesskab og sikrer sjove aktiviteter uden for banen og om aftenen sammen med de andre, der er på camp.

Træningen foregår som en blanding af seriøs træning, teknik, kamp og sjove konkurrencer, der tager udgangspunkt i DBUs spillestilsbolden. Der vil være danske trænere tilknyttet alle camps, men du vil også kunne opleve udenlandske trænere på nogle af dem. I de tilfælde hvor der er udenlandske trænere, vil der også altid være danske trænere, der kan hjælpe med at oversætte til dansk - f.eks. på vores AJAX camp.

 

Camps for alle

Talent Camp, målmandscamp og Sofie Junge Camp (kun for piger), der løber over 2-3 dage. Men du kan også finde AJAX camp, der løber over 4-5 dage og BGI Goal Station Days, der blot tilbyder dagstræningspas. BGI Goal Station Days adskiller sig også ved primært at foregå i vores Goal Station område med både positionsspecifikke gruppetræninger for mellem 8 og 16 spillere og individuel positionsspecifik træning, der rykker dig for hvert eneste træningspas med intensive træning, analyse og tilbageblik på tidligere præstation fra gang til gang, hvis du har hentet Goal Station app.

 

Kommende fodboldcamps på BGI

Topmoderne fodboldfaciliteter

Træningen foregår i BGI akademiets fede faciliteter, der blandt andet byder på kunstgræsbane, indendørs haller, 2 Goal stations og en lang række andre efterskolefaciliteter.  

Faciliteter på BGI akademiet

Praktiske oplysninger

For de fleste af vores camps gælder det, at det er for både piger og drenge mellem 10 og 15 år. Dog kan der være andre angivelser på nogle af dem.

Alle camps foregår med overnatning i elevværelser og med efterskoleaktiviteter, så du får lov at teste efterskolelivet og få en forsmag på hvordan det er at være efterskoleelev.

Pris er angivet under de enkelte camps. 

Sådan er det at være på camp på BGI

Tilmelding

BGI akademiets fodboldcamps er populære. Tilmelding foregår først til mølle, og der er tidligere frist for tilmelding, hvis du vil have den fede NIKE-t-shirt med.

Du tilmelder dig under den enkelte camp. Find den under kommende camps herunder.

Kommende fodboldcamps på BGI

Vil du vide mere?

Kontakt vores kursuskoordinator, Martin Møller Kristensen

Se BGIs faciliteter

Se alle camps på BGI

Nyt fra BGI akademiet

Vi benytter cookies

OK