Besøgsdage og Åbent hus: Kom behind the scenes i efterskolelivet på BGI akademiet

Besøgsdage // Virtuelle Rundvisninger på BGI

På vores besøgsdage plejer vi at invitere indenfor i den helt særlige BGI-efterskolestemning med elevrundvisninger og indblik i efterskolelivet ved Helle Vestergaard, der er leder på BGI akademiet. Det kan vi desværre ikke i øjeblikket pga. Covid-19. Vores besøgsdage bliver derfor til virtuelle rundvisninger, indtil vi igen kan invitere indenfor.

Du kan se alle mulighederne herunder. 

Virtuel Rundvisning - film

I videoen herunder kan du høre Helle Vestergaard fortælle om efterskolelivet på BGI akademiet. Du kan blandt andet høre om hverdag, weekender, undervisning, linjefag, faglighed, fritid, faciliteter og selvfølgelig; FÆLLESSKAB. 

 

Please accept marketing cookies to watch this video

Rundvisning på BGI

Skærmbillede 2020-03-25 kl. 06.33.33.png

Mød vores elever på Instagram

Havde du glædet dig til at høre vores elever fortælle? På Instagram kan du møde vores elever, når de fortæller om livet på BGI akademiet i vores Q&A’s. Du kan se højdepunkter fra linjeture, opvisninger, kampe, DM’s, introuger, hushygge, roomtour, rundvisninger, roomies, gymnastik, sport og… vi kunne blive ved. Find os på @bgiakademiet og følg med. 

Q&A på Instagram - Vores elever svarer på spørgsmål fra dig

Hver torsdag overtager en af vores elever vores Instagram og sidder klar til at besvare spørgsmål om efterskolelivet på BGI akademiet. Du kan også finde spørgsmål og svar fra tidligere takeovers i vores højdepunkter.

Q&A på Instagram - Helle Vestergaard svarer på spørgsmål fra dig

Tirsdag d. 7. april sidder Helle Vestergaard klar på vores Instagram og svarer på spørgsmål om BGI akademiet. Du kan også finde spørgsmål og svar fra tidligere takeovers i vores højdepunkter.

Er BGI efterskolen for dig? Få tilsendt vores kortspil og bliv klogere på BGI

Bliv klogere med gode råd, og spørgsmål, der sætter tankerne i gang. Vores Kortspil er en sjov måde at få mere info om BGI. Spil det sammen med familien og blive klogere på, om BGI er noget for dig.  Send en mail til info@bgi.dk og fortæl os, at du gerne vil have vores kortspil. Så sender vi det afsted til dig i dag. 

Send os en mail og få vores kortspil

Du kan altid få svar på dine spørgsmål - også nu

Vi kan kontaktes på tlf. 75681022, mail: info@bgi.dk, Facebook; @efterskolenbgiakademiet (BGI akademiet Officiel) og Instagram: bgiakademiet. Vi svarer hele døgnet rundt (næsten), og svarer gerne på spørgsmål fra dig :-)

Derudover kan du selvfølgelig læse mere om BGI akademiet og livet på vores efterskole her på vores website. Du kan blandt andet læse mere om vores linjer, faciliteter, hverdag, fritid, fællesskab, historie og meget meget mere.

Vi skal opleves - selvfølgelig - og vi glæder os til at møde dig

Kig forbi lige så snart vi åbner for rundvisninger igen. Vi har en ganske særlig BGI-stemning, som skal opleves. Den kan du også se mere af i vores video her

Vi glæder os til at invitere inden for, så snart det er muligt igen.

Planlagte kommende besøgsdage.

Der kan løbende ske ændringer pga. Covid-19 

2020 på Gramvej: 

 • Tirsdag d. 14. april kl. 17.45 
 • Søndag d. 19. april kl. 11.00 
 • Søndag d. 3. maj kl. 11.00
 • Onssdag d. 13. maj kl. 17.45
 • Onsdag d. 3. juni kl. 17.45
 • Tirsdag d. 16. juni kl. 17.45

Tilmeld dig BGI akademiet

Du kan selvfølgelig altid tilmelde dig skolen og besøge os, så snart vi åbner for vores besøgsdage igen.

Tilmeld mig BGI akademiet

Hør hvad vores tidligere elever siger

Se vores linjer

Vil du vide mere?

kontakt vores administration

tlf: 75681022 eller mail: info@bgi.dk

Besøgsdage på BGI - sådan forløber de resten af året

Overvejer du efterskole? Så er besøgsdage og Åbent Hus den perfekte mulighed for dig. Her kan du teste om BGI akademiet er noget for dig. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål om efterskolelivet, idrætslinjerne, den boglige undervisning og alle de fede oplevelser du får med dig, når du vælger et år på efterskole hos os. En besøgsdag varer ca. halvanden time. 

Tilmeld dig en besøgsdag ved at sende en mail til info@bgi.dk . Husk at skrive hvilken af vores idrætslinjer du er interesseret i, og hvilket skoleår, du overvejer at skrive dig op til.

De kommende besøgsdage 

2020 på Gramvej: 

 • Lørdag d. 28. marts kl. 9.45 (for interesserede i linjerne Amerikansk Fodbold, Basket, Cykling, Fitness, Fodbold og Håndbold samt ski/snowboard i kombination med disse linjer). Der er mulighed for at se vores elevers gymnastikopvisning efterfølgende - AFLYST
 • Lørdag d. 28. marts kl. 11.30 (for interesserede i linjerne Dans, Parkour, Rytme og Spring samt kombinationer med disse linjer). Der er mulighed for at se vores elevers gymnastikopvisning efterfølgende - AFLYST
 • Tirsdag d. 14. april kl. 17.45
 • Søndag d. 19. april kl. 11.00
 • Søndag d. 3. maj kl. 11.00
 • Onssdag d. 13. maj kl. 17.45
 • Onsdag d. 3. juni kl. 17.45
 • Tirsdag d. 16. juni kl. 17.45

2020 på Hjarnø

 • Lørdag den 2. maj 2020 kl. 14.00 - 15.30

(KUN for dig, der er interesseret i tilbuddet om livsstilsændring)

Færgeplanen for Snaptun-Hjarnø finder du her

Hvad kan du opleve til besøgsdag?

På vores besøgsdage får du en rundvisning af en eller flere af vores nuværende elever og en orientering fra en af skolelederne om dagligdagen, de forskellige undervisningstilbud og skolens holdninger. Hvis du husker at skrive til os, hvilken linje du er interesseret i, når du tilmelder dig, gør vi alt hvad vi kan, for at du får en rundvisning af elever, der går på den linje, som du gerne vil høre mere om.

 

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften

Ud over vores besøgsdage åbner vi dørene til Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften på BGI akademiet.

Efterskolernes Dag finder sted hvert år, den sidste søndag i september. Her har du mulighed for at møde elever, lærere og ledere, få rundvisning på skolen.

Efterskolernes Aften foregår hvert år den anden onsdag i januar klokken 18.00 til 21.00. Her har du på samme måde mulighed for at få et kig inden for i livet på vores efterskole.

Bemærk:

Besøgsdagene er populære. Så for din egen skyld, og af hensyn til vores planlægning, bør du melde dig til. Pladserne er begrænsede, men vi lover efterskolehygge i riiiiiigelige mængder.

Hvis det er en specifik linje, du er interesseret i at høre mere om, så fortæl os det, allerede når du tilmelder dig. Så forsøger vi at finde en elev, fra den linje til at vise dig rundt.

Se vores linjer

Se hvad tidligere elever siger om BGI

Skynd dig at tilmelde dig

... hvis du vil på besøg hos os!
rundvisning.jpg

Vi benytter cookies

OK