Besøgsdage og Åbent hus: Kom behind the scenes i efterskolelivet på BGI akademiet

Besøgsdage // Virtuelle Rundvisninger på BGI

På vores besøgsdage plejer vi at invitere indenfor i den helt særlige BGI-efterskolestemning med elevrundvisninger og indblik i efterskolelivet ved Helle Vestergaard, der er leder på BGI akademiet. Det kan vi desværre ikke i øjeblikket pga. Covid-19. Vores besøgsdage bliver derfor til virtuelle rundvisninger, indtil vi igen kan invitere indenfor.

Du kan se alle mulighederne herunder. 

Virtuel Rundvisning - film

I videoen herunder kan du høre Helle Vestergaard fortælle om efterskolelivet på BGI akademiet. Du kan blandt andet høre om hverdag, weekender, undervisning, linjefag, faglighed, fritid, faciliteter og selvfølgelig; FÆLLESSKAB. 

 

Please accept marketing cookies to watch this video

Rundvisning på BGI

Skærmbillede 2020-03-25 kl. 06.33.33.png

Mød vores elever på Instagram

Havde du glædet dig til at høre vores elever fortælle? På Instagram kan du møde vores elever, når de fortæller om livet på BGI akademiet i vores Q&A’s. Du kan se højdepunkter fra linjeture, opvisninger, kampe, DM’s, introuger, hushygge, roomtour, rundvisninger, roomies, gymnastik, sport og… vi kunne blive ved. Find os på @bgiakademiet og følg med. 

Q&A på Instagram - Vores elever svarer på spørgsmål fra dig

(Næsten) hver torsdag overtager en af vores elever vores Instagram og sidder klar til at besvare spørgsmål om efterskolelivet på BGI akademiet. Du kan også finde spørgsmål og svar fra tidligere takeovers i vores højdepunkter.

Q&A på Instagram - Helle Vestergaard svarer på spørgsmål fra dig

Udvalgte aftener sidder Helle Vestergaard klar på vores Instagram fra kl. 19.00-20.00. Her svarer hun på spørgsmål om livet og efterskoleåret på BGI akademiet. Du kan stille alle de spørgsmål, du har lyst til, og du kan også finde spørgsmål og svar fra tidligere takeovers i vores højdepunkter. Hold øje med vores site for næste Q&A. Vi glæder os til at høre fra dig :-)

Stil spørgsmål og hør mere om BGI på GoogleMeet

Udvalgte weekenddage har du og din familie mulighed for at deltage i et GoogleMeet møde. Her kan I høre mere om efterskolen BGI akademiet og stille spørgsmål til Helle Vestergaard, der er leder på BGI akademiet.

Det er en fordel, hvis du har set vores rundvisningsvideo længere oppe på siden her. Den kan give svar på en del om vores efterskole, men vi vil selvfølgelig også gerne "møde" dig og din familie, og svare på alle de spørgsmål, du måtte have til vores efterskole. 

Linket til GoogleMeet 

Når du deltager i vores besøgsdag på Google Hangouts Meet foregår det via din egen tlf., computer, tablet eller lignende.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Du følger blot linket, der bliver lagt op her på siden, når vi nærmer os og trykker "deltag nu". 

Hvis du har interesse i at høre mere om BGI akademiet via et GoogleMeet møde, er du velkommen til at kontakte os.

Er BGI efterskolen for dig? Få tilsendt vores kortspil og bliv klogere på BGI

Bliv klogere med gode råd, og spørgsmål, der sætter tankerne i gang. Vores Kortspil er en sjov måde at få mere info om BGI. Spil det sammen med familien og blive klogere på, om BGI er noget for dig.  Send en mail til info@bgi.dk og fortæl os, at du gerne vil have vores kortspil. Så sender vi det afsted til dig i dag. 

Send os en mail og få vores kortspil

Du kan altid få svar på dine spørgsmål - også nu

Vi kan kontaktes på tlf. 75681022, mail: info@bgi.dk, Facebook; @efterskolenbgiakademiet (BGI akademiet Officiel) og Instagram: bgiakademiet. Vi svarer hele døgnet rundt (næsten), og svarer gerne på spørgsmål fra dig :-)

Derudover kan du selvfølgelig læse mere om BGI akademiet og livet på vores efterskole her på vores website. Du kan blandt andet læse mere om vores linjer, faciliteter, hverdag, fritid, fællesskab, historie og meget meget mere.

Vi skal opleves - selvfølgelig - og vi glæder os til at møde dig

Kig forbi lige så snart vi åbner for rundvisninger igen. Vi har en ganske særlig BGI-stemning, som skal opleves. Den kan du også se mere af i vores video her

Vi glæder os til at invitere inden for, så snart det er muligt igen.

Planlagte kommende besøgsdage.

Der kan løbende ske ændringer pga. Covid-19 

2020 på Gramvej (eller virtuelt på Instagram eller Zoom): 

 • Torsdag den 24. september - Q and A på Instagram kl. 19.00-20.00
 • Søndag den 27/9 2020 kl. 13.00-17.00 (Efterskolernes dag)
 • Søndag den 25. oktober  kl. 11.00
 • Torsdag den 12. november kl. 17.45
 • Lørdag den 5. december kl. 11.00
 • Lørdag den 5. december kl. 13.00 - oplæg og mulighed for spørgsmål via Zoom (link sendes ved tilmelding)
 • Onsdag den 9. december kl. 17.45
 • Onsdag den 16. december - Q and A på Instagram kl. 19.00-20.00
 • Onsdag den 13. januar - Efterskolernes aften kl. 18.00-21.00 - tilmelding ikke nødvendig
 • Tirsdag den 9. februar kl. 17.45
 • Søndag den 28. februar kl. 11.00
 • Lørdag den 27. og 28. marts - tid oplyses når vi kender DGI’s program for forårsopvisning, da der bliver mulighed for at se vores elever lave gymnastik
 • Tirsdag den 13. april kl. 17.45
 • Lørdag den 24. april kl. 11.00
 • Tirsdag den 11. maj kl. 17.45
 • Lørdag den 5. juni kl. 11.00
 • Tirsdag den 15. juni - Q and A på Instagram 19.00-20.00
 • Tirsdag den 22. juni kl. 17.45

Tilmeld dig BGI akademiet

Du kan selvfølgelig altid tilmelde dig skolen og besøge os, så snart vi åbner for vores besøgsdage igen.

Tilmeld mig BGI akademiet

Hør hvad vores tidligere elever siger

Se vores linjer

Vil du vide mere?

kontakt vores administration

tlf: 75681022 eller mail: info@bgi.dk

Besøgsdage på BGI - sådan forløber de resten af året

Overvejer du efterskole? Så er besøgsdage og Åbent Hus den perfekte mulighed for dig. Her kan du teste om BGI akademiet er noget for dig. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål om efterskolelivet, idrætslinjerne, den boglige undervisning og alle de fede oplevelser du får med dig, når du vælger et år på efterskole hos os. En besøgsdag varer ca. halvanden time. 

Tilmeld dig en besøgsdag ved at sende en mail til info@bgi.dk . Husk at skrive hvilken af vores idrætslinjer du er interesseret i, og hvilket skoleår, du overvejer at skrive dig op til.

Hvad kan du opleve til besøgsdag?

På vores besøgsdage får du en rundvisning af en eller flere af vores nuværende elever og en orientering fra en af skolelederne om dagligdagen, de forskellige undervisningstilbud og skolens holdninger. Hvis du husker at skrive til os, hvilken linje du er interesseret i, når du tilmelder dig, gør vi alt hvad vi kan, for at du får en rundvisning af elever, der går på den linje, som du gerne vil høre mere om.

 

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften

Ud over vores besøgsdage åbner vi dørene til Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften på BGI akademiet.

Efterskolernes Dag finder sted hvert år, den sidste søndag i september. Her har du mulighed for at møde elever, lærere og ledere, få rundvisning på skolen.

Efterskolernes Aften foregår hvert år den anden onsdag i januar klokken 18.00 til 21.00. Her har du på samme måde mulighed for at få et kig inden for i livet på vores efterskole.

Bemærk:

Besøgsdagene er populære. Så for din egen skyld, og af hensyn til vores planlægning, bør du melde dig til. Pladserne er begrænsede, men vi lover efterskolehygge i riiiiiigelige mængder.

Hvis det er en specifik linje, du er interesseret i at høre mere om, så fortæl os det, allerede når du tilmelder dig. Så forsøger vi at finde en elev, fra den linje til at vise dig rundt.

Se vores linjer

Se hvad tidligere elever siger om BGI

Skynd dig at tilmelde dig

... hvis du vil på besøg hos os!
rundvisning.jpg

Vi benytter cookies

OK