Besøgsdage og Åbent hus: Kom behind the scenes i efterskolelivet på BGI akademiet

Besøgsdage // Virtuelle Rundvisninger på BGI

Overvejer du efterskole? Så er vores besøgsdage og åbent hus arrangementer den perfekte måde at blive klogere på, om BGI akademiet er den rigtige efterskole for dig. Den næste besøgsdag er lige om hjørnet. Find datoer, links og alle mulighederne for at følge med lidt længere nede på siden her.

IMG_5243.jpg

BESØGSDAGE

Besøgsdage for skoleåret 2022/2023:

 

 • Virtuel besøgsdag torsdag den 1. september kl. 19.00 (link kommer senere)
 • Q & A på Instragram mandag den 20. september kl. 19.30

 • Søndag d. 25. september kl. 13.00-17.00 - Efterskolernes Dag (Info om tilmelding kommer i starten af september)
 • Lørdag den 8. oktober kl. 16.00

 • Tirsdag den 11. oktober 2022 kl. 17.20

 • Lørdag den 19. november kl. 11.00

 • Onsdag den 23. november kl. 17.20

 • Lørdag den 3. december kl. 11.00

 • Torsdag den 15. december kl. 17.20

 • Q & A på Instagram mandag den 19. december kl. 19.30

2023:

 • Efterskolernes aften onsdag den 11. januar (program følger)

 • Onsdag den 8. februar kl. 17.20

 • Lørdag den 25. februar kl. 11.00

 • Torsdag den 16. marts kl. 17.20

 • Q & A på Instagram onsdag den 22. marts kl. 19.30

 • Lørdag den 25. eller søndag den 26. marts i forbindelse med DGI’s forårsopvisning

 • Mandag den 17. april kl. 17.20

 • Lørdag den 29. april kl. 11.00

 • Mandag den 15. maj kl. 17.20

 • Q & A på Instagram tirsdag den 23. maj kl. 19.30

 • Søndag den 4. juni kl. 11.00

 • Onsdag den 14. juni kl. 17.20

 • Tirsdag den 27. juni kl. 18.30

På vores besøgsdage inviterer vi ind i den helt særlige BGI-efterskolestemning med elevrundvisninger og indblik i efterskolelivet ved Helle Vestergaard, der er leder på BGI akademiet. Vi planlægger flere besøgsdage om året, og vi opdaterer løbende mulighederne. Vi tilbyder også flere alternative virtuelle rundvisninger, muligheder for at stille spørgsmål og kigge inden for på både Instagram, Facebook og Youtube, hvor du kan møde elever og personale. 

Du kan se alle mulighederne herunder.

Vi skal opleves - selvfølgelig - og vi glæder os til at møde dig

Vi har en ganske særlig BGI-stemning, som skal opleves. Det er der rig mulighed for på vores besøgsdage og åbent hus arrangementer, når vi igen kan invitere dig inden for. Her kan du teste om BGI akademiet er noget for dig. Du kan stille spørgsmål om efterskolelivet, idrætslinjerne, den boglige undervisning og alle de fede oplevelser du får med dig, når du vælger et år på efterskole hos os. Udover en rundvisning kan du høre vores leder fortælle mere om skolen.  

 

Tilmelding til besøgsdage

Tilmeld dig ved at sende en mail til info@bgi.dk, hvor du fortæller os:

*Hvilken dato I vil deltage
*Kommende elevs fulde navn
*Hvilken linje, du er interesseret i
*Hvilket skoleår du er interesseret i

Du modtager en bekræftelse på din tilmelding pr. mail. Mailen kan ikke besvares. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke får den i indbakken. På dagen skal du blot oplyse dit navn, så finder vi dig på vores tilmeldingsliste.

Hvad kan du opleve til besøgsdag?

En besøgsdag varer ca. halvanden time. Her får du en rundvisning af en eller flere af vores nuværende elever og en orientering fra en af skolelederne om dagligdagen, de forskellige undervisningstilbud og skolens holdninger. Hvis du husker at skrive til os, hvilken linje du er interesseret i, når du tilmelder dig, gør vi alt hvad vi kan, for at du får en rundvisning af elever, der går på den linje, som du gerne vil høre mere om.

Tilmeld dig en besøgsdag ved at sende en mail til info@bgi.dk . Husk at skrive hvilken af vores idrætslinjer du er interesseret i, og hvilket skoleår, du overvejer at skrive dig op til.

 

Mød vores elever på Instagram

Instagram kan du møde vores elever, når de fortæller om livet på BGI akademiet i vores Q&A’s. Du kan se højdepunkter fra linjeture, opvisninger, kampe, DM’s, introuger, hushygge, roomtour, rundvisninger, roomies, gymnastik, sport og… vi kunne blive ved. Find os på @bgiakademiet og følg med. 

Q&A på Instagram - Vores elever svarer på spørgsmål fra dig

Udvalgte torsdage overtager en af vores elever vores Instagram og sidder klar til at besvare spørgsmål om efterskolelivet på BGI akademiet. Du kan også finde spørgsmål og svar fra tidligere takeovers i vores højdepunkter.

Q&A på Instagram - Helle Vestergaard svarer på spørgsmål fra dig

Udvalgte aftener sidder Helle Vestergaard klar på vores Instagram fra kl. 19.00-20.00. Her svarer hun på spørgsmål om livet og efterskoleåret på BGI akademiet. Du kan stille alle de spørgsmål, du har lyst til, og du kan også finde spørgsmål og svar fra tidligere takeovers i vores højdepunkter. Hold øje med vores site for næste Q&A. Vi glæder os til at høre fra dig :-)

Gå en tur på BGI i vores 3D model

I 3 D modellen kan du gå på opdagelse på BGI akademiet på egen hånd. 3 D modellen herunder er den ene af vores 3 visninger.

Du finder alle 3 visninger her

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften

Ud over vores besøgsdage åbner vi dørene til Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften på BGI akademiet.

Efterskolernes Dag finder sted hvert år, den sidste søndag i september. Her har du mulighed for at møde elever, lærere og ledere, få rundvisning på skolen.

Efterskolernes Aften foregår hvert år den anden onsdag i januar klokken 18.00 til 21.00. Her har du på samme måde mulighed for at få et kig inden for i livet på vores efterskole.

Bemærk:

Besøgsdagene er populære. Så for din egen skyld, og af hensyn til vores planlægning, bør du melde dig til. Pladserne er begrænsede, men vi lover efterskolehygge i riiiiiigelige mængder.

Hvis det er en specifik linje, du er interesseret i at høre mere om, så fortæl os det, allerede når du tilmelder dig. Så forsøger vi at finde en elev, fra den linje til at vise dig rundt.

Stil spørgsmål og hør mere om BGI på GoogleMeet eller Zoom

Udvalgte weekenddage har du og din familie mulighed for at deltage i et GoogleMeet eller Zoom-møde. Her kan I høre mere om vores efterskole og stille spørgsmål til Helle Vestergaard, der er leder på BGI akademiet.

Det er en fordel, hvis du har set vores rundvisningsvideo længere oppe på siden her, men vi vil selvfølgelig også gerne "møde" dig og din familie, og svare på alle de spørgsmål, du måtte have til vores efterskole. 

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Du følger blot linket, der bliver lagt op her på siden, når vi nærmer os og trykker "deltag nu".

Er BGI efterskolen for dig? Få tilsendt vores kortspil og bliv klogere på BGI

Bliv klogere med gode råd, og spørgsmål, der sætter tankerne i gang. Vores Kortspil er en sjov måde at få mere info om BGI. Spil det sammen med familien og blive klogere på, om BGI er noget for dig.  Send en mail til info@bgi.dk og fortæl os, at du gerne vil have vores kortspil. Så sender vi det afsted til dig i dag. 

Send os en mail og få vores kortspil

Du kan altid få svar på dine spørgsmål

Vi kan kontaktes på tlf. 75681022, mail: info@bgi.dk, Facebook; @efterskolenbgiakademiet (BGI akademiet Officiel) og Instagram: bgiakademiet. Vi svarer hele døgnet rundt (næsten), og svarer gerne på spørgsmål fra dig :-)

Tilmeld dig BGI akademiet

Du kan selvfølgelig altid tilmelde dig skolen og besøge os, så snart vi har en besøgsdag, der passer dig.

Tilmeld mig BGI akademiet

Hør hvad vores tidligere elever siger

Se vores linjer

Vil du vide mere?

kontakt vores administration

tlf: 75681022 eller mail: info@bgi.dk

rundvisning.jpg

Vi benytter cookies

OK