Efterskolernes Aften Er BGI akademiet den rigtige efterskole for dig?

Aflyst grundet Covid-19

Efterskolernes Aften er den perfekte mulighed for dig, der vil teste, hvad en af Danmarks største efterskoler kan tilbyde dig. Aftenen byder blandt andet på rundvisning af vores nuværende elever og masser af mulighed for at stille spørgsmål til efterskolelivet - og mærke stemningen helt tæt på.

Efterskolernes Aften finder sted hvert år, den anden onsdag i januar. i 2022 er det onsdag d. 12. januar fra kl. 18.00-21-00.

 

Efterskolernes aften

onsdag d. 12. januar kl. 18.00-21.00

Rundvisning og mulighed for at stille spørgsmål til elever, lærere og ledelse

Til efterskolernes aften åbner vi dørene til en tour-de-force på BGI akademiet med mulighed for at se nærmere på livet på BGI akademiet. Du kan blandt andet tale med lærere, ledelse og få rundvisninger af dem, der kender vores efterskole allerbedst – ja, nemlig, de nuværende elever. Kort sagt kan du høre og opleve en MASSE af efterskolelivet.

Mens vi venter på Efterskolernes aften

kan vi jo passende fortælle dig lidt om, hvilken efterskole vi er. Vi kunne nævne, at vi har verdens største parkour-anlæg, 3 x moderne spejldansesale, dobbelt op på kunstgræsbaner, wellnesscenter på toppen af vores højhus, beachhåndboldbaner, vores egen ski-bakke og….selvfølgelig; plads til alle, i kraft af vores mange, og mangfoldige fællesskaber.

Vi kunne også give ordet til et par af vores tidligere elever, der blandt andet siger

BGI akademiet er fedt, fordi der er en personhed til enhver smag. Vi er mange - og det giver stor mangfoldighed. Jeg har fået mange venner. Hér ligger jeg ikke og ser film om aftenen - jeg snakker med vennerne eller springer med nogen i springhallen. Det er godt, at vi har timer med forskellige folk; for så lærer man endnu flere at kende. Dem, du bor med, bliver som en familie. Du slapper af - og kan være dig selv; Dine kammerater ser dig, som den du er, både når du har gode og dårlige dage. Eneste ulempe ved at være så tætte er, når skal skilles igen...

Johanne, 16 år, tidligere elev i 9. klasse, om det sociale på BGI

Mød flere af vores tidligere elever
Jeg valgte BGI akademiet, bl.a. fordi de BÅDE har idræt OG styr på de boglige fag. De er også gode til at mikse timerne, så idræt og klasseundervisning afløser hinanden på en god måde i løbet af dagen. I folkeskolen har de blandede klasser, men hér er det niveauopdelt i rigtig mange fag. Så du bliver udfordret hele året. Det bliver du bedre af. Så keder du dig ikke, fordi det er for nemt - eller kæmper for at hænge på. Undervisningen er ret uformel - og samtidig kan lærerne sætte sig igennem. Der er en fin balance.

Martin, 17 år, tidligere elev i 10. klasse på BGI akademiet

Mød flere af vores tidligere elever

MEEEN er det ikke federe at se det selv? Tag den store – men hurtige –  “tour de BGI” i videoen herunder, mens vi på, at det skal blive Efterskolernes aften.

Please accept marketing cookies to watch this video

Skærmbillede 2019-09-10 kl. 11.07.33.png

I løbet af aftenen er der masser af mulighed for, at du kan tale med elever, der går på vores efterskole nu samt lærere og ledere fra BGI akademiet.

Har du ikke mulighed for at komme til Efterskolernes aften? Du kan altid komme på besøg på en af vores mange besøgsdage hen over året.

Besøgsdage og Åbent hus

Se vores linjer

Se hvad nogle af vores tidligere elever siger

Se vores faciliteter

Længe til du skal på efterskole? Tag med på camp

Spørgsmål?

Kontakt vores administration
DSC_7469.jpg

Vi benytter cookies

OK