Dans er kroppens sprog: Find dit udtryk på efterskolen BGI akademiets danselinje

Hvad siger du til et år på efterskole – tætpakket med dans i alle mulige vilde, sjove og overraskende varianter …? Oplev fx dét her:

Optræd med danselinjens eget show til forskellige events og konkurrencer, få 90 minutters intens og fokuseret dans tre gange om ugen året igennem – både i vores lækre indendørs lokaler og vores udendørs dansestudie. Bare til en start …

 

*Dans kan kombineres med ski, snowboard eller lifeskills (for piger)*

Er danselinjen på BGI akademiet noget for dig?

Gør det dig glad at danse – og kan du næsten ikke få nok af det?

Svarede du 'ja' og derefter 'nej', behøver du egentlig ikke læse mere om danselinjen, for så vil du sandsynligvis føle dig hjemme hér.

Men måske er du alligevel spændt på at høre mere om ambitionsniveauet, opvisninger og shows, koreografier, hvad du kommer til at danse, vennerne og trænerne på danselinjen – og den slags.

Dans straks videre …

Please accept marketing cookies to watch this video

Danselinjen på BGI

_JAC0406-Edit.jpg

Hvor god skal jeg være for at begynde på danselinjen?

Ultrakort: At du har lyst til at danse – og udfordre dig selv. Ikke andet.

Din baggrund spiller ingen rolle ift. at gå i gang på danselinjen, da vi en stor del af tiden alligevel arbejder niveauinddelt i mindre hold: Efterskolen BGI akademiet tager imod dig, der hvor du er – og løfter dig – også selv om du starter højt.

Alberte Weilert.jpg
”Du skal gå til dans på BGI, fordi du får lov at starte på præcis det niveau, hvor du er – vi bliver nemlig delt ind i hold helt fra begyndelsen. Jeg synes, det er megagodt, at man med det samme kan blive udfordret ift., hvor man ligger. For mig er noget af det allerfedeste ved danselinjen sammenholdet og oplevelserne."

Alberte Hjorth Weilert, elev på danselinjen

_JAC0088-Edit.jpg

Hvilke oplevelser får jeg på danselinjen?

Ikke alene får du masser af danseoplevelser, du aldrig glemmer – du kommer også til at dele dem med dine kammerater. Og ja, vi ved godt, at betydningen af dét måske er svær at forestille sig lige nu, men venskabet er noget, pigerne og drengene på danselinjen bliver ved med at fremhæve – år efter år. Og I kan bl.a. se frem til det her sammen:

  1. Få fælles og individuel dans med feedback fra trænerne tre gange 90 minutter om ugen
  2. Dans til beatet i hiphop, house, wacking, moderne, klassisk ballet, locking, jazz o.m.a.
  3. Kom med på ture forskellige steder i landet 
  4. Få styr på drejninger, balancer, afsæt og hurtighed – og opbyg smidighed, præcision og styrke

… og sæt gradvist små sekvenser sammen, som kulminerer i større dansekoreografier til opvisningerne og konkurrencerne. 

Hvordan er mine trænere, og hvad forventer de af mig?

Lærerne kan slet ikke lade være med at dele ud af deres egen danseglæde. De har alle en danseuddannelse bag sig, og flere af dem har danset i London, New York og LA. Vil du virkelig dansen, hjælper og opmuntrer de dig hele vejen.

Alberte Weilert.jpg
”Danselærerne på BGI akademiet er virkelig gode til at se, hvor folk befinder sig. Jeg oplever altid en megafed stemning i danselokalet, hvor der er plads til sjov og ballade, men stadig med fokus på seriøsitet. Vi har fire dansetrænere på linjen, og de møder alle fire med rigtig godt humør til hver træning – og samtidig siger de ærligt, når der er noget, de ikke er tilfredse med, og som vi skal arbejde med. Faciliteterne på efterskolens danselinje er også fede."

Alberte Hjorth Weilert, elev på BGI akademiets danselinje

Dine trænere på danselinjen

Følg BGI-livet på Instagram

Vores nuværende elever overtager løbende vores instagramprofil, hvor de fortæller om hverdagen, svarer på spørgsmål om livet på BGI og deres linje. Du kan se nogle af de tidligere opslag og historier herunder fra vores danselinje og finde meget mere på BGI akademiets Instagram eller @bgidanselinjen.

Bliv elev

Dans kan også kombineres med:

Vil du vide mere om danselinjen?

Kontakt vores administration

Du kunne måske også være interesseret i

Få overblik over alle linjer på BGI

Linjer

Vi benytter cookies

OK