Fit for fitness: Så søg ind på fitnesslinjen på idrætsefterskolen BGI akademiet

Vi hører, at du elsker konstant variation inden for din sport …

Så forstår vi godt, at du tjekker fitnesslinjen ud på efterskolen BGI akademiet – når du både får en uddannelse som fitnessholdtræner; har flere timers cirkeltræning, kick-boxing, hilow, crossfit, funk, step o.m.a. hver uge; deltager i store opvisninger og tager med på udlandsture.

 

*Fitness kan kombineres med ski (for piger), snowboard (for piger) eller lifeskills (for piger)*

Er fitness på BGI akademiet også noget for dig?

Går du med tanker om fitness på efterskole, spekulerer du nok også på, om du er klar til mange seje, individuelle sportsgrene i én. Du tænker måske på, hvordan det bliver at booste dit samlede fitness-level inden for puls, styrke, body & mind og personlig udvikling – mens du også mærker kammeratskabet med de andre piger på linjen vokse i styrke og nærhed.

Så tjek beskrivelser, spørgsmål og svar om fitnesslinjen herunder – og se, om du også skal med.

DSC_5732.jpg

Hvor god form skal jeg være i for at starte på fitnesslinjen?

Lad os lave en test: Hvordan er din form lige nu?

Ikke i form, i nogenlunde okay-form – eller i dit livs bedste form?

Godt … du har nu bestået dén del ift. fitnesslinjen, uanset dit udgangspunkt: Din glæde og motivation er nemlig det vigtigste, ikke hvor god du er – for BGI er en efterskole for breddeidrætten, der samtidig udfordrer eliten.

Din træning på fitnesslinjen består af holdtræning, hvor hver elev bliver coachet individuelt. Det tætte venskab med de andre atleter og jeres instruktører – samt fællesgymnastikken med resten af BGI akademiet – gør det både sjovt og ekstra opmuntrende at knokle sig igennem fitnesslinjens mange spændende specialområder.

Annbritt.jpg
Det store fællesskab på linjen – og den følelse jeg har efter træning – er det fedeste for mig. Følelsen af at have givet ALT, at have sved på panden, at være øm i musklerne og meget træt ... og så alligevel have virkelig meget energi, selv om jeg lige har brugt en masse, er simpelthen fantastisk. Jeg er kommet i væsentlig bedre form – og er blevet en meget bedre og stærkere løber, siden jeg begyndte på fitnesslinjen. På linjen løber vi en del, men vi laver også vægttræning, body pump, step, spinning, crossfit, HIIT og træner udendørs om sommeren. Linjeweekenderne vil jeg aldrig glemme: Vi hygger f.eks. fredag aften og bruger en hel lørdag på et fitnessevent i Vejle. Vi har et super godt sammenhold på linjen. Fællesskabet er det, som har overrasket mig allermest; hvor godt vi taler med hinanden og bare nyder hinandens selskab.

Annbritt Koed, tidligere elev på fitnesslinjen

DSC_5843.jpg (1)

Hvordan bliver det at gå på fitnesslinjen?

Du er faktisk selv den bedste til at svare på dét – så tænk over, hvad du siger til timevis af vild sportslig variation uge efter uge et helt efterskoleår; nærmest fri adgang til faciliteter som fx 35 meter fasttrack, store løsskumsgrave, syv nedsænkede trampoliner og verdens største parkouranlæg.

Er du stadig i tvivl … får du her lidt flere fikspunkter om dit liv på fitnesslinjen:

  1. Intens og varieret fitness 3 gange om ugen plus fællesgymnastik med resten af efterskolen
  2. "Efterskoleuddannelse i Fitness" – og opdateret viden om fysiologi og anatomi
  3. Målrettet seriøs holdtræning med individuel coaching
  4. Opvisninger – sammen med flere andre linjer fra BGI

… og et helt år med, fight, ThaiBo, spinning, mindfullness, cirkeltræning, konditions- og styrketræning, yoga, funk, pilates, dancefit, boksning, crossfit, HIIT, tabata, kettlebell, TRX og løb.

Får jeg gode instruktører på fitnesslinjen?

Som nævnt træner du sammen med de andre på fitnesslinjen, samtidig med at trænerne vejleder og coacher dig forhold til dine personlige mål i træningens mange aspekter– det styrker nemlig dine både dine personlige kompetencer samt jeres fællesskab.

Dine instruktører spiller derfor en vigtig rolle.

Så hvordan er de så …?

Du skal vælge fitness på BGI, fordi vi har en del forskellige redskaber og vi laver meget varierede øvelser – og sidst men ikke mindst, fordi vi har rigtig gode instruktører, som virkelig er engagerede i os - de giver sig alle 100 procent til hver træning. Det er super motiverende for os elever: Vi får lyst til at gøre vores absolut bedste hver eneste gang, vi slacker den bestemt ikke. Vores trænere har selv prøvet mange forskellige ting og de har alle specialiseret sig gennem masser af kurser. De er rigtig gode til det, de underviser i – og jeg er positivt overrasket over, hvor stor variation der er i det, vi laver på fitnesslinjen.”

Dine trænere på fitnesslinjen

Følg BGI-livet på Instagram

Vores nuværende elever overtager løbende vores instagramprofil, hvor de fortæller om hverdagen, svarer på spørgsmål om livet på BGI og deres linje. Du kan se nogle af de tidligere opslag og historier herunder fra vores fitnesslinje og finde meget mere på BGI akademiets Instagram eller @bgifitness.

Bliv elev

Fitness kan også kombineres med:

Vil du vide mere om fitnesslinjen?

Kontakt vores administration

Få overblik over alle linjer på BGI

Linjer

Vi benytter cookies

OK