Amerikansk fodbold: Find din drømmeposition på holdet OG på efterskolen BGI akademiet

Føler du dig parat til amerikansk fodbold et helt år på efterskole, så ..... kickoff: Træn mindst tre gange om ugen på efterskolen – og få chancen for at spille med dit helt eget efterskolehold, BGI Wolves; tag med linjen på ture, der styrker fællesskabet og giver fede oplevelser - og få flinke, fokuserede trænere – der alle har erfaring som coach på danske landshold.

Det er desuden muligt at få talenttræning på linjen; 2 ekstra ugentlige træningspas med fokus på individuel udvikling.

*Amerikansk fodbold kan ikke kombineres med andre linjer, men kan kombineres med lifeskills for piger*

Er amerikansk fodbold mon noget for dig?

Måske har du mange tanker, som presser sig på: "Er det for sent at starte seriøst på amerikansk fodbold som 15-16-årig? Er jeg for ... høj, kraftig, spinkel, lav ... til at gå på amerikansk fodbold-linjen? Hvilken plads passer til mig på holdet?"

Hvis du tænker sådan, er det faktisk et godt tegn – og vi har gode nyheder til dig:

Tjek svarene på dine spørgsmål herunder ...

Please accept marketing cookies to watch this video

Amerikansk fodbold på BGI akademiet

_JAC6476.jpg

Hvad skal jeg kunne for at starte på amerikansk fodbold?

Selv om vi ikke har mødt dig endnu, vover vi en påstand: Du passer allerede perfekt til amerikansk fodbold-linjen. Og hvorfor føler vi os så sikre på dét?

Noget af det specielle ved amerikansk fodbold er, at det er en sport, som har brug for alle mulige forskellige typer spillere for at fungere optimalt. Og det er enestående i seriøs sport i dag, men holdet bliver simpelthen bedre, hvis vi både har hurtigløberne, de bittesmå, de middelhøje, de kæmpestore, dem med overblik og strategisk sans – og dem som bare kan tonse igennem.

Louie.jpg
Timerne er fede, og der er et vildt godt sammenhold på linjen. jeg er meget imponeret over, at vi kan nå at træne så mange forskellige positioner – det er ret sejt. Vi har lært alle positioner på holdet, så man ikke føler sig låst fast på én position. Det giver også en meget bedre forståelse af spillet. Nu føler jeg, jeg kan være overalt på banen, og det giver mange fordele – fx er jeg blevet bedre til at læse spillet, og det har stor betydning. Faciliteterne er super hér, vi har en god bane – og udstyret er ikke sådan noget plastik-noget, hvor man kan komme til skade. Det giver os rent faktisk beskyttelse.

Louie Aaron Burnay, 16 år, amerikansk fodbold-linjen

Læs mere

Hvilke oplevelser får jeg på amerikansk fodbold-linjen?

Lad os lige blive enige om, hvad vi forstår ved (gode) oplevelser: Er du enig med os i, at det fx kan betyde spændende ture, godt kammeratskab og suveræn træning?

Ja? Så glæd dig til alt det hér:

  1. Træn amerikansk fodbold tre gange om ugen – hele dit år på BGI akademiet
  2. Kom med på ture for amerikansk fodbold-linjen, der styrker fællesskab og giver fede oplevelser
  3. Deltag i Football Days: workshops plus football-weekends og –clinics
  4. Tag en træneruddannelse i amerikansk fodbold – og lær at træne andre

Og udkæmp turneringskampe mod etablerede klubhold – og eventuelt andre efterskoler.

 

Hvordan er mine trænere i amerikansk fodbold?

Kan du forestille dig, at du betragter dine trænere på samme måde som dine holdkammerater på amerikansk fodbold-linjen – Både Marco Rysgaard, Jukka Rysgaard og Jonn Mathews? Sådan plejer det at gå, og vi vil næsten vædde på, at du får samme oplevelse.

Dine trænere glæder sig til at lære dig at kende – og til at coache dig personligt og træne dig sammen med resten af linjen.

MR.jpg
Du kan nå langt i amerikansk fodbold i Danmark – også selv om du først starter som 15-16-årig. Jeg var 18 år, før jeg selv begyndte. Linjen på BGI akademiet rummer et stort potentiale, også for spillere som endnu ikke ønsker at flytte til USA for at udleve drømmen. Dine fysiske, psykiske og taktiske grænser inden for spillet flytter sig meget i løbet af dit år her. Normalt spiller du måske én position på holdet – hér afprøver du mange roller. Det udvikler din intuitive fornemmelse for spillet, teamet og hver enkelt af dine holdkammerater. Det giver jer en stor force

Marco Rysgaard, tidligere landsholdsspiller, headcoach i amerikansk fodbold på BGI akademiet

Dine trænere på amerikansk fodbold

Følg BGI-livet på Instagram

Vores nuværende elever overtager løbende vores instagramprofil, hvor de fortæller om hverdagen, svarer på spørgsmål om livet på BGI og deres linje. Du kan se nogle af de tidligere opslag og historier herunder fra vores amerikansk fodboldlinje og finde meget mere på BGI akademiets Instagram eller @bgiamerikanskfodbold.

Bliv elev

Tilmeld dig amerikansk fodboldlinjen

Amerikansk fodbold kan også kombineres med

Vil du vide mere om amerikansk fodboldlinjen?

Kontakt vores administration

tlf: 75681022 eller mail: info@bgi.dk

Du kunne måske også være interesseret i

Få overblik over alle linjer på BGI

Linjer
amr.fodb14.jpeg

Vi benytter cookies

OK