Rytmelinjen på BGI akademiet: Mix nye bevægelsesmønstre og klassisk rytmisk gymnastik

Vil du have det hele – rytmisk gymnastik, dans, musik og opvisninger ...?

Så har du fundet det rette sted – rytmelinjen på efterskolen BGI akademiet: Deltag i store opvisninger med linjens fokus på rytmisk gymnastik – med håndredskaber som vimpler og køller og dragende dansetrin; lær smukke spagatspring, klassisk grundgymnastik og nye bevægelsesmønstre; sammensæt kreative koreografier og tag BGI's eget instruktørkursus tilpasset rytmegymnaster. 

 

*Rytmelinjen kan kombineres med ski, snowboard eller lifeskills (for piger)*

 

Er rytmelinjen på BGI noget for dig?

Hvis rytmelinjen allerede trækker i dig, begynder de første spørgsmål sikkert også at dukke op nu: 

Hvor tit får jeg lov at træne; betyder det noget for sammenholdet, at det er en ren pigelinje; bliver vi også undervist på London-turen; hvor højt plejer niveauet på linjen at være; er jeg smidig og stærk nok ...? 

Hør nogle af vores tidligere elever fortælle i filmen herunder, og få svar på det og meget mere her på siden om rytmisk gymnastik på BGI.

Please accept marketing cookies to watch this video

Rytmelinjen på BGI

Skærmbillede 2019-03-04 kl. 08.49.44.png

Hvor god skal jeg være for at begynde på rytmelinjen?

På den ene side er det rigtigt, at mange har dyrket rytmisk gymnastik i lang tid, inden de begynder på rytmelinjen på efterskolen BGI akademiet – og at de hér løfter sig endnu højere op.

På den anden side dukker mange også op til første time på linjen 'kun' drevet af deres begejstring og lyst til at lære. Og begge udgangspunkter – og alt derimellem – er perfekte: Er du dér et sted?

Karoline Hostrup Bering.jpg
"Der er et godt niveau på rytmelinjen, og der er plads til alle – vi har fx nogle, som aldrig har gået til rytmisk gymnastik før, og så har vi en del, som har gjort det hele deres liv. Det giver en god bredde, og i begyndelsen af året tjekker trænerne vores niveauer og tilpasser undervisningen, så alle får noget ud af det. Egentlig betyder det ikke så meget, at folk er på forskellige niveauer – det, som betyder noget, er, at folk går op i det og virkelig vil rytmelinjen."

Karoline Bering, 16 år, rytmelinjen på BGI, 10. klasse, Jelling

Rytmepiger.jpg

Hvilke oplevelser får jeg på linjen?

Kan du klare fantastiske opvisninger, udlandstur med fokus på rytme og dans, masser af sjove oplevelser sammen med de andre rytmepiger – og træning hver uge hele skoleåret?

Ja?

glæd dig til det her: 

  1. Få udfordrende og intens træning på rytmelinjen tre gange 85 minutter om ugen
  2. Vis, hvor blærede I er på rytmelinjen – rundtomkring på store opvisninger i hele Danmark
  3. Lær selv at perfektionere koreografier og sammensætte serier og opvisningssekvenser
  4. Bliv god til spagatspring, sving, stræk og løb – og få optrænet styrke og smidighed 

Bliv også selv uddannet instruktør, og undervis børn flere gange om året. OG få fuldstændig styr på håndredskaber som vimpler, sjippetov, køller m.v.

Du får alt det grundlæggende fra gymnastikken - det bløde, det hårde, det klassiske, og en masse spændende elementer fra dansens verden. På rytmelinjen blander vi genrerne og har fokus på bevægelse frem for alt.

Hvordan er mine trænere?

Dine trænere er både skarpe, fokuserede og indpiskende – og helt afslappede, sjove og festlige. Og de har styr på, hvornår de skal være det ene og det andet. De kommer til at lære dig alt, hvad de kan i de bedste efterskolerammer, der giver dig både smil - og sved på læben.

Karoline Hostrup Bering.jpg
"Vi har nogle rigtig gode trænere, og vi kan virkelig mærke, at de er personlige over for os – for de spørger ordentligt ind til tingene og vil gerne lære os at kende. De kommer med sjove kommentarer og er altid søde og rare, og vi har det altid skægt med dem. Jeg har aldrig været så tæt med mine trænere før – og det synes jeg er meget positivt, for jeg kan tale med dem om alt – også uden for træningen, og det har også betydning i træningen."

Karoline Bering, 16 år

Dine trænere på rytmelinjen

Følg BGI-livet på Instagram

Vores nuværende elever overtager løbende vores instagramprofil, hvor de fortæller om hverdagen, svarer på spørgsmål om livet på BGI og deres linje. Du kan se nogle af de tidligere opslag og historier herunder fra vores rytmelinje og finde meget mere på BGI akademiets Instagram eller @bgirytmelinjen.

Bliv elev

Rytme kan kombineres med

Vil du vide mere om rytmelinjen?

Kontakt vores administration

Du kunne måske også være interesseret i

Få overblik over alle linjer på BGI

Linjer

Vi benytter cookies

OK