Sæt af fra springlinjen – og kast dig ud i ét års optur på efterskolen BGI akademiet

Er du helt klar over, hvad du springer ud i på BGI akademiet?

Det her: Få tjek på alle spring inden for springgymnastikken. Deltag i DM, bliv uddannet springinstruktør, vær med i springlinjens opvisninger overalt i Danmark, få adgang til fede faciliteter og dyrk det tætte kammeratskab på linjen.

 

*Springlinjen kan kombineres med ski, snowboard, lifeskills (for piger), TeamGym, eller acro*

Er springlinjen på BGI noget for dig?

Brems lige dit tilløb til springlinjen et øjeblik, for måske sidder du med nogle spørgsmål:

Kan jeg kun være med, hvis jeg i forvejen er rutineret springgymnast? Hvor meget træning får jeg om ugen – og har trænerne tid til at rådgive mig personligt om netop mine spring? Er det rigtigt, at jeg også har adgang til trampoliner, airtracks, løsskumsgrave og fasttracks, når jeg har fri, så jeg kan øve ekstra? 

Gode spørgsmål, løb svarene i møde nedenfor …

 

Se vores faciliteter herunder. Bemærk venligst, at videoen fra TeamGym-linjen, hvor der udover spring indgår rytmisk gymnastik. 

 

Please accept marketing cookies to watch this video

Tjek vores springfaciliteter ud her

Skærmbillede 2019-10-23 kl. 12.29.53.png

Hvor god skal jeg være for at starte på springlinjen?

Ligegyldigt hvilket startniveau du kommer med, kan du ånde lettet op.

Selv hvis du næsten sprang, før du kunne gå, vil dit niveau stadig suse endnu højere til vejrs her, fx gennem BGI akademiets særlige talenttræning. Og har du ingen erfaring med spring, passer du også perfekt på linjen – bare du har begejstring og lyst til at lære. Dét er nemlig det vigtigste – ikke hvor god du er – for BGI akademiet er en efterskole for breddeidrætten, der samtidig udfordrer eliten.

Amalie spring.JPG
”Jeg har forbedret min teknik meget, for især i begyndelsen arbejdede vi meget med teknik. Når jeg fx laver en araber-flik, har jeg fået en meget bedre teknik, så jeg nu kan ramme den bedre og sætte noget mere på; en dobbelt-hofte eller double back. Hvis ens flik bliver god, bliver det nemmere at lave de andre ting til sidst. Jeg kunne også udføre de spring, før jeg startede på BGI – men jeg er blevet meget bedre til dem. Og jeg kan også se, at nybegynderne virkelig rykker sig meget på springlinjen."

Amalie Parbst, 17 år, springlinjen på BGI, 10. klasse, Ølstykke

spring 2.jpg

Hvilke oplevelser får jeg på linjen?

Du får både individuel coaching – hvor trænerne hjælper dig op i niveau ift. dit aktuelle udgangspunkt – og masser af fælles linjetræning. Og med tre gange 85 minutters springundervisning om ugen (plus fællesgymnastik for hele BGI) får du masser af seriøs og sjov træning sammen med dine nye kammerater.

Glæd jer fx til det her:

  1. Lær at udføre alle basisspring korrekt – hver gang – og byg de virkelig krævende spring ovenpå
  2. Styrk din grundform som gymnast, både fysisk og mentalt (boost din tryghed ved spring)
  3. Få adgang til springhallens luft- og fiberbaner, stortrampoliner, tumblingtrack og utraditionelle redskaber – også om aftenen og i fritiden
  4. Deltag i DM i Teamgym, i Spring Cup og i linjens cirka 25 store opvisninger i hele Danmark
  5. Tag DGI's instruktørkursus og bliv selv uddannet springtræner – med 60 timers teori og praksis

Hvordan er mine springtrænere?

Du får hurtigt et fortroligt og afslappet forhold til dine springtrænere – og hvis du fx føler dig usikker eller nervøs ift. nogle bestemte spring, er dét en stor hjælp og tryghed for dig. Trænerne sikrer, at din udvikling som springgymnast sker i et sikkert og forsvarligt tempo, som netop passer til dig.

”Jeg elsker træningen på BGI, og jeg synes, trænerne er virkelig gode – jeg kan faktiske ikke se, hvorfor man IKKE skulle vælge BGI akademiet til spring. Trænerne her er meget mere 'personlige', hvis man kan sige det sådan, og det kan jeg rigtig godt lide. Det er som om, de kender os meget bedre (end det jeg er vant til) – og det er 100 procent på en god måde. De laver også sjov med én, det er ikke kun total hård træning, og så ved de også, hvordan hver enkelt af os springer – hvad vi kan, og hvor vi er udfordret."

Amalie Parbst, 17 år, springlinjen på BGI, 10. klasse, Ølstykke

Dine trænere på springlinjen

Følg BGI-livet på Instagram

Vores nuværende elever overtager løbende vores instagramprofil, hvor de fortæller om hverdagen, svarer på spørgsmål om livet på BGI og deres linje. Du kan se nogle af de tidligere opslag og historier herunder fra vores springlinje og finde meget mere på BGI akademiets Instagram eller @bgispring.

Bliv elev

Kan bl.a. kombineres med

Eller se

Længe til efterskole? Tag med på camp

Vil du vide mere om springlinjen?

Kontakt vores administration

Få overblik over alle linjer på BGI

Linjer

Vi benytter cookies

OK