Tag springet – og land sikkert på BGI akademiets nye linje

TeamGym - ambitiøs, afvekslende og sjov konkurrencegymnastik! 

 

”Du udvikler dig på alle planer med TeamGym, hjulpet på vej af et toptunet trænerteam, fantastisk fællesskab, fede faciliteter – og fokus på dine langsigtede mål.”

Frederik Jaquet, TeamGym-landsholdet, EM-guldvinder 2016, TeamGym-træner på BGI akademiet og tidligere elev. 

*TeamGym kombineres med spring

Nyttige links

Forvent lidt ekstra på BGI akademiets TeamGym-linje

TeamGym mixer tre gymnastikgrene i én: Rytmiske serier med styrke-momenter; minitrampolin (trampet) – til alle de vildeste saltoer; og en lang række spring på fiberbane.

Når du vælger TeamGym på BGI akademiet, giver du dig selv de optimale muligheder for at fortsætte med sporten mange år frem. Trænerne deler afgørende baggrundsviden med dig: Lær fx alt om den mentale del af sporten – og hvordan du træner klogt, så du mixer spring og teknikøvelser i den rigtige rækkefølge og mængde.

TeamGym er en kombilinje, som giver dig hele fem lektioner om ugen, heraf tre på springlinjen. Så du udvikler dig hurtigt anset dit udgangspunkt – begynder, øvet eller talent (niveauinddelt undervisning).

Please accept marketing cookies to watch this video

TeamGym på BGI

Skærmbillede 2018-06-27 kl. 11.56.24.png

Derfor rykker TeamGym dig helt vildt …

 

  • få kontrol over spring, rytme, styrke og udstråling – på samme tid
  • lær at træne klogt og langsigtet
  • del oplevelserne med hele holdet og et altid begejstret publikum
  • nørd detaljer på plads i de vildeste faciliteter – og fold dit potentiale ud 

 

Sig på gensyn til dine forældre – og hej til dine nye venner

De er overalt: På din linje, i dit hus, på parkourbanen, i spisesalen, i klassen, på forhindringsbanen … alle dine nye venner og veninder. Tag hul på et skoleår med 25 idrætslinjer og næsten ubegrænsede faciliteter – fra skibakke til trampoliner, specialhaller og dansesale. Få gymnasieforberedende undervisning. Og tre udlandsture. 

 

Tilmeld dig TeamGym nu, før hele sandheden slipper ud …

TeamGym stormer frem i øjeblikket, men mange har stadig kun hørt lidt om sporten – så har du læst dette, er du foran. Brug forspringet, og meld dig til et år med bl.a. dobbeltroterende spring i trampet, smukke og kraftfulde rytme-momenter samt forlæns- og baglænsspring på fiberbane.

Du deltager i den store finale ved Efterskole-DM i TeamGym – og i alle de krævende og sjove forberedelser og interne konkurrencer for hele holdet af drenge og piger.

På BGI akademiet får du flere TeamGym-fordele: Trænere på højeste internationale plan, undervisning efter niveau – og er du på eliteplan, får du glæde af skolens store elitemiljø på tværs af alle idrætslinjerne. Du får også mentaltræning og insiderviden, som hjælper din TeamGym-karriere videre – også efter din tid på BGI akademiet.

 

 

Se vores faciliteter

Se vores andre linjer

Nyheder

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Vi benytter cookies

OK