IGCSE på BGI akademiet

Er du begejstret for dine boglige fag – og vil du have dem på engelsk i 10. klasse?

Så vælg IGCSE på BGI akademiet og få en internationalt anerkendt skoleuddannelse i fagene Global Perspectives, English og Mathematics. Kom med på studietur til et sted i Europa, og bliv undervist på en lokal skole. 

Er IGCSE på BGI også din kop te?

IGCSE lyder sikkert som en stor mundfuld: Du kommer til at tale, tænke, skrive og læse på engelsk i dine tre obligatoriske boglige fag på linjen. Og på studieturen til går du både på international skole – og flytter ind hos en (flink og imødekommende) værtsfamilie.

Så hvad betyder det ift. lektier, sammenholdet med dine kammerater på linjen, dine studiemuligheder bagefter – og dit valg af idrætslinje på BGI akademiet? Læs videre, og få svarene.

Hvad betyder IGCSE – og passer jeg ind?

Forkortelsen i IGCSE står for International General Certificate of Secondary Education – men i praksis kan du tænke på det som internationalt anerkendte fag og eksaminer i 10. klasse. 

Vi gør opmærksom på, at hvis du vælger både én af vores sne-linjer og IGCSE, vil du skulle vælge imellem IGCSE-turen og den sidste skitur, det er ikke muligt at deltage i begge ture, heller ikke selvom de ikke afvikles samtidig. Vil du have instruktøruddannelsen på skilinjen skal du med på den sidste skitur.

Please accept marketing cookies to watch this video

Den internationale linje

Skærmbillede 2018-09-28 kl. 09.01.41.png

Lyder det umiddelbart som noget for dig?

Så overvej, om du også glæder dig til et år på efterskole med dét her:

  1. Dine timer i engelsk, matematik og globalt samfundstværfag foregår udelukkende på engelsk
  2. Du og dine linjekammerater får medansvar for timerne – med præsentationer og fremlæggelser
  3. En uge på studietur i en by i Europa

Følg samtidig en idrætslinje på BGI akademiet, mens du tager IGCSE – så du får et skarpt verdensborgerhoved i en stærk efterskolekrop. Og glæd dig til fællesskabet:

”Sammenholdet på IGCSE har været den allerstørste og vildeste oplevelse for mig. For det er stort set de samme mennesker, vi har timer med hver gang. Det har virkelig styrket vores sammenhold. Jeg synes, det er fedt, at vi er en lille klasse med et stort sammenhold. Vi har også nogle gode lærere på linjen, som alle enten har arbejdet eller boet i udlandet. De er supergode til at spore os ind på den engelske væremåde og tankegang i deres fag – og alt foregår på engelsk. I begyndelsen fik vi fx en lille fin moustache, hvis vi kom til at tale dansk i timerne – for at minde os om, at vi skulle tale engelsk. Det var en ret sjov straf.”

Christian Aaen, IGCSE-elev, 17 år, Skanderborg

Hvad kan jeg bruge IGCSE til?

For det første får du det sjovt, spændende og … lidt hårdt, mens du går på linjen: Det er vigtigt, at du passer dine ting og laver lektier til dine fag på IGCSE – men lærernes engagement, holdets tætte sammenhold og din egen motivation hjælper dig godt af sted.

Når du har gennemført fagene Global Perspectives, Mathematics og English på IGCSE, står du med stærke, internationalt anerkendte eksamenspapirer på hånden samt masser af erfaring i at arbejde selvstændigt og i grupper – med engelsk som gennemgående sprog- og kulturramme.

Uanset om du vælger gymnasiet eller en anden ungdomsuddannelse efter BGI akademiet, giver niveauet, indsigten og det globale udsyn fra IGCSE dig fordele og styrke i dine fremtidige studievalg.

_JAC4521.jpg

Hvordan er lærerne og timerne på IGCSE?

Du har nok prøvet at præsentere et emne for din nuværende klasse, og dén disciplin perfektionerer du i timerne på IGCSE. Selvstændigt – men som regel i en mindre gruppe – fremlægger du epoker, litteratur, matematiske begreber og samfundsforhold for de andre. In English, naturally.

Timerne foregår tit som feedback og aktive diskussioner mellem eleverne og læreren, og det udfordrer dig til at tænke, tale og flytte dig nye og overraskende steder hen.

Så hvis du er vild med viden, er IGCSE på BGI akademiet den perfekte linje for dig.

Se indholdsplanerne for fagene på IGCSE her

”Jeg synes, lærerne er dygtige til at gøre undervisningen spændende og til at lære fra sig. Vi bruger faktisk små sange i matematik for at blive bedre til at huske tingene – og det virker. Vores lærer er god til at finde små YouTube-videoer med nogle rim, så vi kan lære formler udenad på den måde. Det gør også selve undervisningen anderledes, når vi ikke udelukkende læser os til tingene i bøger. Det er fedt, at de bruger multimedia, tavler og forskellige andre muligheder, de har i undervisningen. Jeg lærer noget nyt i hver time.”

Christian Aaen, IGCSE-elev, 17 år, Skanderborg

Denne linje kan i nogle tilfælde ikke kombineres med ski- og snowboardlinjer. Kontakt os for nærmere info.

 

Læs også om vores valgfag Goethe Tysk her. 

 

Linjer

Kommende arrangementer

Camps og kurser

Vi benytter cookies

OK