Goethe tysk på BGI akademiet

Goethe tysk

Forøg dine jobmuligheder – vælg Goethe tysk!

På BGI tilbyder vi dig faget Goethe tysk. Dette er en mulighed for dig, der går i 10. klasse og har mod og lyst til fordybelse i tysk.  Vi tilbyder faget for at give dig mulighed for at tage en international anerkendt eksamen, der er et klart plus for dig i forhold til dit fremtidige studie-og arbejdsliv. Du har faget to gange om ugen lige som hvis du havde valgt ”almindelig” tysk.

Tyskland er vores naboland og største samhandelspartner, og der er mangel på velkvalificeret arbejdskraft, der behersker tysk i tale og skrift. Erhvervslivet efterspørger meget tyskkyndige medarbejdere. Hvis du vælger Goethe tysk i 10. klasse, er det et godt afsæt for dig og kan være med til at give dig nogle spændende jobmuligheder i et internationalt miljø. 

Undervisningen foregår på skolen som et supplement til den almindelige tyskundervisning på 10. klasses niveau. Goethe tysk har en særdeles kommunikativ tilgang til sproget, hvor det på en anderledes og motiverende måde træner eleverne i at lytte, læse, skrive og tale tysk i realistiske og vedkommende hverdagssituationer. 

Samtlige eksaminer er internationalt anerkendte og er standard i mange uddannelsesinstitutioner i hele verden. Eksaminerne afholdes i 136 lande verden over, og de er bredt anerkendte i gymnasier, på universiteter, i erhvervslivet i Tyskland samt i de øvrige tysktalende lande.

Det er en prøve, der er tilpasset elevernes niveau og interesser. Her på BGI tilbyder vi prøver i A2, B1 og B2 (se mere her: https://www.goethe.de/ins/dk/da/spr/kon/stu.html)

Ved slutningen af året kan du gå til prøven, som er tilrettelagt af Goethe Instituttet. Eksaminationen afholdes i foråret og bliver rettet og vurderet af censorer fra Goethe Instituttet. Prøven holder sig til den fælles referenceramme for fremmedsprog.

Efterfølgende er der naturligvis også mulighed for at gå til den almindelige 10. klasses prøve i mundtlig og skriftlig tysk i maj/juni (FP 10 prøven).

 

Prøver og undervisningsmateriale i Goethe tysk er ikke en del af skolepengene, og der vil derfor være en ekstra brugerbetaling på dette, ca. 1500 kr.

 

 

Nyheder

Linjer

Vi benytter cookies

OK