Tag på Livsstilsefterskolen Hjarnø og sæt fokus på sundhed, livsstil og personlig udvikling

Er du klar til en livsstilsændring med nye vaner og nye venner? En livsstilsændring kombineret med et fantastisk efterskoleår

Så glæd dig til at udfordre dig selv, opdage nye muligheder, få mere energi og større selvværd. Både når det gælder motion, mad, skole – og dig selv.

Klar til nye vaner og nye venner

bål 2 hjarnø.jpg

Livsstilsefterskolen Hjarnø. Fokus på livsstilsændring, vaner for livet og venner for livet

Livsstilsefterskolen Hjarnø er et tilbud målrettet livsstilsændring, sundhed, selvværd og personlig udvikling. Sammen med 59 andre drenge og piger får du her lov at folde alle de bedste sider af dig selv ud. Helt ud. Du får oplevelsen af at passe ind. Af at være én, vi andre ikke kan undvære i fællesskabet.

Glæd dig til at blive en del af det særlige fællesskab … hurtigere end du forestiller dig. Og glæd dig over, at fællesskabet bliver tømret godt, grundigt og tæt sammen over et helt år. Mange af dine nye venskaber holder formentlig for livet.

line.hansen.jpeg
”Når du møder mig i dag, har jeg energi, overskud og masser af mod på livet, MEN da jeg var på din alder, følte jeg mig anderledes, havde lavt selvværd og var utilfreds med min krop. Måske begynder du som efterskoleelev på Hjarnø, fordi du vil ændre nogle vaner, leve mere sundt og gøre noget godt for dig selv – og det er stærkt og positivt. Men husk: Du skal IKKE ændre på den, du er inderst inde. Hold altid fast i dig selv, med stolthed. Det er noget af det, de mange tætte samtaler, vi to får med hinanden, hjælper på.”

Line Stausgaard Hansen, leder af Livsstilsefterskolen Hjarnø

Camps, aktiviteter og besøgsdage

Se alle

Faciliteter

Se alle

Nyheder

Se alle

Vil du vide mere?

så skriv eller ring til vores afdelingsleder

Line Hansen

tlf.: 60988040 eller mail: line.hansen@bgi.dk

Vi benytter cookies

OK