Fysioterapi og skadesbehandling på Efterskolen BGI akademiet

BGI akademiet samarbejder med den privatpraktiserende fysioterapi - Fysio-Sport.

Klinikken har stor erfaring med behandling af idrætsrelaterede skader hos unge. Hvis du er, eller bliver skadet, kan du derfor blive tilset, undersøgt, vejledt og behandlet af vores fysioterapeuter.

Fysioterapeuterne har egen fysioterapi klinik på BGI akademiet. Her kan du få gratis rådgivning og skadestjek hos en af klinikkens fysioterapeuter. Klinikken tilbyder faste skadestjeks tider, alle ugens hverdage, og du kan som elev booke tider online, efter behov.

Genoptræning i linjetimerne

Hvis du bliver skadet og ikke har mulighed for at deltage i dine linjetimer, har du skadestræning i vores fitnesslokale – eller uden for – i stedet for. Skadestræningen er vigtig og afgørende for, at du kommer godt og hurtigt tilbage til din idræt. Her kan du til hver en tid spørge om råd og vejledning hos fysioterapeuterne.

Ofte kan du nøjes med råd, vejledning og enkelte øvelser, inden du igen kan genoptage din træning. Andre gange skal der behandling til. Hvis det vurderes, at der er behov for behandling, kontakter den enkelte elev selv sine forældre og aftaler det videre forløb, der både kan være hos vores fysioterapeuter eller egen derhjemme, hvis det foretrækkes.

_JAC8457.jpg

Ved behandlings- eller genoptrænings forløb, er der en egenbetaling. Afregning med fysioterapeuterne foregår via mobilepay efter den enkelte behandling, eller direkte til forældrene pr. mail, i slutningen af måneden.

Ved udeblivelse pålægges et udeblivelsegebyr. Husk derfor at melde afbud, hvis du ikke kan komme alligevel.

Fysio-Sport er en autoriseret klinik, uden for ydernr, dvs. der ydes IKKE tilskud fra det offentlige. Det gør, at der ikke er behov for en lægehenvisning, før du kan opstarte et behandlingsforløb. Fysio-Sport afregner automatisk med Sygeforsikring Danmark (for medlemmer – som husker at oplyse deres medlemsskab), ligesom der samarbejdes med forskellige forsikringsselskaber.

Træningsprogram inden skolestart

Inden skolestart får du vores træningsprogram, som vi anbefaler, at du følger op til skolestart.

Træningsprogrammet er et basisprogram, som er linjespecifikt. Programmet er med til at give dig en grundform og en basisstyrke, så du er klar til en aktiv hverdag, som den en idrætsefterskole som BGI byder på.

Inden skolestart får du også nærmere information om fysioterapi på BGI akademiet. Er du langtidsskadet, og har brug for behandling hurtigt efter skolestart, er det muligt at tage kontakt til os inden opstart, for at aftale nærmere.

Du, og dine forældre, er også velkommen til at kontakte vores fysioterapeuter inden skolestart, hvis du har været i et fysioterapeutisk forløb hjemme og ønsker at fortsætte behandling eller genoptræning hos vores fysioterapeuter.

_JAC8386.jpg

Skulle der være behov for lægelig undersøgelse og videre udredning, bruger vi lægerne i Hornsyld eller andre samarbejdsaftaler, med forældrenes tilladelse.

Vi benytter selvfølgelig skadestuen på Horsens sygehus, hvis der sker akutte og alvorlige skader.

Fysioterapeuter på BGI akademiet

minna.png

Minna Bakgaard Haarbo

Minna er indehaver af Fysio-Sport. Hun er aut. fysioterapeut, og uddannet i 2008. Hun har stor erfaring med genoptræning og behandling af idrætsrelaterede skader – og i særdeleshed en bred viden om unge menneskers skader. Udover BGI akademiet, er hun også tilknyttet Team Danmark Horsens og har tidligere arbejdet med både håndbold- og fodboldligaen.

_JAC8383 1.jpg

Louise Scheel

Louise er aut. fysioterapeut og uddannet i 2019. Louise har stor erfaring med idrætten på egen krop, og har speciale inden for akrobatik, og de skader det kan medføre. Derudover er hun uddannet bevægelsesterapeut.

_JAC8380 1.jpg

Daniel Vestergaard Kristensen

Daniel er aut. fysioterapeut og uddannet i 2019. Daniel har stor erfaring med eliteidrætten, på egen krop. Han har selv dyrket gymnastik på eliteniveau i flere år, og har stor erfaring med de skader det kan medføre. Derudover er han uddannet fitness instruktør, og arbejder en del med crossfit, jagt og udeliv.

Vil du i kontakt med vores fysioterapeuter?

kontakt via info@fysio-sport.dk eller flf: 53502919

 

Kom med ind i vores fysioterapi

Vil du vide mere?

kontakt BGI akademiets administration

Vi benytter cookies

OK