Info til kommende BGI elever til dig, der skal begynde på BGI akademiet

Kære kommende BGI elev, 21/22

Er du også begyndt at glæde dig til dit efterskoleår på BGI akademiet? Vi kan godt forstå, hvis du er spændt, for der er en MASSE at glæde sig til! Vi glæder os vildt dig at møde dig, præsentere dig for din roomie, dit hus, dine trænere, lærere og byde dig rigtigt indenfor på BGI.

At begynde på efterskole kræver lidt forberedelse. Der er flere ting, du skal huske at pakke, og der er informationer, der er gode at få. Mange af dem har du allerede fået. Nogle af dem, og flere til, kan du også læse her på siden. 

Siden opdateres løbende med links, filer og dokumenter til download. Der kan desuden løbende ske ændringer grundet Covid-19.

Vigtige datoer, du skal huske, inden du begynder på efterskole

  • Orienteringsdag søndag d. 13. juni (vi har d. 12. maj sendt en mail til jer om at dagen bliver virtuel)
Se brevet med links til virtuel O-dag (åbner pdf i ny fane)

Skolestart d. 8. august 2021

Vi har på SMS sendt en link til invitationen til åbningsmødet til jer d. 1. juli. Invitationerne til de 6 fællesskabsgrupper finder I herunder

Fællesskabsgruppe 1

Fællesskabsgruppe 2

Fællesskabsgruppe 3

Fællesskabsgruppe 4

Fællesskabsgruppe 5

Fællesskabsgruppe 6

Nye betalingsopgørelser

Vi har d. 11. juni sendt nye betalingsopgørelser til jeres e-boks p.g.a. en fejl i Undervisningsministeriet - I kan se forklaringen her.

Årsplan for skoleåret 2021/2022

Her kan I se årsplanen for skoleåret 2021/2022. Vi gør opmærksom på, at der stadig kan ske ændringer i planen.

Pakkeliste til dit efterskoleår

Her finder du pakkelisten til skoleåret 2021/2022 og her kan du se hvad vores tidligere elever siger, at du også skal huske.

Refleksionsspørgsmål til dit efterskoleår

Til vores o-dag vil vi gerne præsentere dig for vores refleksionsspørgsmål. Spørgsmålene giver anledning til snakke om forventninger, udfordringer, ønsker, drømme og mål for dit efterskoleår på BGI akademiet og kan hjælpe til at afklare en række spørgsmål for både dig og dine forældre. Du finder spørgsmålene via linket her:

Refleksionsspørgsmål (pdf)

Vigtigt skema, som du skal printe, udfylde, underskrive og sende retur til os hurtigst muligt.

Indsendelse af statsstøtteskema

Når du har udfyldt statsstøtteskemaet (se afsnittet herover), skal du sende det til os. Det gør du ved at følge linket på knappen herunder. Du bliver ledt til en side, hvor du skal angive elevens navn og vedhæfte din fil, inden du trykker "Indsend skema". Skemaet kan KUN sendes via dette link som én samlet pdf-fil, billeder kan ikke uploades.

Upload og indsend statsstøtteskema

Ferier

BGI akademiet holder lukket i efterårsferien (uge 42), juleferien (uge 52) og vinterferien (uge 7 - dog med undtagelse af snelinjen som er på tur dén uge). Vær opmærksom på, at vi går i skole i de 3 dage op til påske, det vil sige mandag til onsdag.

Udlandsture

Som du ved, kan du også glæde dig til de 3 udlandsture (og flere mindre ture i løbet af skoleåret). Her får du særlige pakkelister alt afhængig af destination og varighed :-)

Fysioterapi

Er du langtidsskadet, og har brug for behandling hurtigt efter skolestart, er det muligt at tage kontakt til vores fysioterapi inden opstart, for at aftale nærmere.

Du, og dine forældre, er også velkommen til at kontakte vores fysioterapeuter inden skolestart, hvis du har været i et fysioterapeutisk forløb hjemme og ønsker at fortsætte behandling eller genoptræning hos vores fysioterapeuter. Du kontakter vores fysioterapi på info@fysio-sport.dk.

Læs mere om Fysioterapi på BGI akademiet

Den bedste efterskolestart

Vi har spurgt nogle af vores tidligere elever, om de vil dele deres bedste råd til, hvordan du får en god start, så du hurtigt møder nye venner og falder til i huset og dit nye efterskolehjem. For selvom vi fortæller dig, at den første tid kommer til at flyve afsted, og du lynhurtigt falder i snak med alle de nye søde mennesker, du møder, kan du måske føle dig lidt genert. Alle de gode råd kan du finde lige her. 

Den bedste efterskolestart
Skærmbillede 2020-02-04 kl. 12.34.10.png

Fik vi sagt, at vi glæder os til at se dig?

For dét gør vi! 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores administration. Du kan finde flere gode råd og informationer under Godt at vide for mor og far og selvfølgelig læse meget mere rundt på sitet her.

Vil du vide mere?

kontakt vores administration på

tlf. 75681022 eller mail: info@bgi.dk

Camps og aktiviteter på BGI

Nyt fra BGI akademiet

Skærmbillede 2019-09-10 kl. 11.07.33.png

Vi benytter cookies

OK