Info til kommende BGI elever til dig, der skal begynde på BGI akademiet

Kære kommende BGI elev, 22/23

Er du også begyndt at glæde dig til dit efterskoleår på BGI akademiet? Vi kan godt forstå, hvis du er spændt, for der er en MASSE at glæde sig til! Vi glæder os vildt dig at møde dig, præsentere dig for din roomie, dit hus, dine trænere, lærere og byde dig rigtigt indenfor på BGI.

At begynde på efterskole kræver lidt forberedelse. Der er flere ting, du skal huske at pakke, og der er informationer, der er gode at få. Mange af dem har du allerede fået. Nogle af dem, og flere til, kan du også læse her på siden. 

Siden opdateres løbende med links, filer og dokumenter til download. 

Orienteringsdag lørdag d. 21. maj for årgang 22/23

Lørdag d. 21. maj holder vi en orienteringsdag for de af jer som enten var forhindrede i at deltage i orienteringsdagen i november eller som først er blevet optaget på skolen efterfølgende.

Gymnastikakademiet er linjerne dans, kampsport, parkour, rytme og spring

Invitation til kommende elever på Gymnastikakademiet, årgang 22/23

Sportsakademiet er linjerne amerikansk fodbold, basket, cykel, fitness, fodbold og håndbold

Invitation til kommende elever på Sportsakademiet, årgang 22/23

Huskeliste

Vi har lavet en lidt mere detaljeret huskeliste til jer end den, I måske har set her på hjemmesiden under "Livet på skolen". Huskelisten til årgang 22/23 kan I se her Men kig også gerne på tidligere elevers anbefalinger til hvad de synes, man skal have med på efterskole.

Lidt forskellig info vedr. 2022/2023

Her kan I læse nyt fra BGI akademiet vedr. skoleåret 2022/2023, bl. a. om hvornår I får årsplan og betalingsopgørelse.

Valgfag m.m.

Der er nu ca. 5 mdr. til skoleåret starter, og vi har brug for en masse forskellige oplysninger fra jer. Find det brev, der passer til jer, og I vil få en masse informationer samt link til de elektroniske spørgeskemaer, vi beder jer udfylde. I skal bruge elevnummeret, som I kan finde på opkrævningen på depositum. Elevnr. starter med B9 og så 3 cifre – I skal kun taste de 3 cifre, når vi beder jer skrive elevnr.

God fornøjelse

Gymnastikakademiet (Dans, Kampsport, Parkour, Rytme og Spring samt kombinationer med disse linjer):

9. klasse

10. klasse

Sportsakademiet (Amerikansk fodbold, Basket, Cykel, Fitness, Fodbold og Håndbold samt kombinationer med disse linjer):

9. klasse

10. klasse

Talenttræning (kun for elever på Amerikansk fodbold, basket, Fodbold og Håndbold)

Træningsprogrammer

Det er vigtigt, at man som elev på en idrætsefterskole møder op i en god fysisk grundform for at undgå unødvendige overbelastningsskader i den første tid på skolen. Vi har derfor lavet et træningsprogram til hver af vores hovedidrætslinjer, som I finder herunder sammen med et følgebrev. Følgebrevet er det samme til alle linjer.

Følgebrev

Gymnastikakademiet:

Dans og Rytme

Kampsport

Parkour

Spring

Sportsakademiet:

Amerikansk fodbold 

Basket

Cykel

Fitness

Fodbold

Håndbold

 

 

 

Økonomi og andre praktiske ting vedr. skoleåret 2022/2023

Vi har d. 11. januar sendt en opkrævning på depositummet til bopælsforældrene på mail. Finder I ikke mailen i indbakken så tjek spam-filteret. For at sikre os at alle får denne info, er der også sendt en SMS til alle bopælsforældre om at tjekke mail og spam-filter. Hvis skoleåret på BGI betales helt eller delvist af hjemkommunen, beder vi om, at I kontakter os.

I dette dokument har vi samlet oplysninger om nogle praktiske ting vedr. skoleåret 2022/20233 - økonomi, forsikring, ferie og rejser blandt andet.

 

D. 6. november 2021 holdt vi orienteringsdag for årgang 2022/2023 - vi holder en ny orienteringsdag for årgangen lørdag d. 21. maj 2022. Denne dag er for de af jer som ikke havde mulighed for at deltage i orienteringsdagen d. 6. november, I får en invitation til dagen til foråret.

 

Ferier

BGI akademiet holder lukket i efterårsferien (uge 42 - dog med undtagelse af snelinjen som er på tur dén uge), juleferien (uge 52) og vinterferien (uge 7 - dog med undtagelse af snelinjen som er på tur dén uge). Vær opmærksom på, at vi går i skole i de 3 dage op til påske, det vil sige mandag til onsdag.

Udlandsture

Som du ved, kan du også glæde dig til de 3 udlandsture (og flere mindre ture i løbet af skoleåret). Her får du særlige pakkelister alt afhængig af destination og varighed :-)

Fysioterapi

Er du langtidsskadet, og har brug for behandling hurtigt efter skolestart, er det muligt at tage kontakt til vores fysioterapi inden opstart, for at aftale nærmere.

Du, og dine forældre, er også velkommen til at kontakte vores fysioterapeuter inden skolestart, hvis du har været i et fysioterapeutisk forløb hjemme og ønsker at fortsætte behandling eller genoptræning hos vores fysioterapeuter. Du kontakter vores fysioterapi på info@fysio-sport.dk.

Læs mere om Fysioterapi på BGI akademiet

Den bedste efterskolestart

Vi har spurgt nogle af vores tidligere elever, om de vil dele deres bedste råd til, hvordan du får en god start, så du hurtigt møder nye venner og falder til i huset og dit nye efterskolehjem. For selvom vi fortæller dig, at den første tid kommer til at flyve afsted, og du lynhurtigt falder i snak med alle de nye søde mennesker, du møder, kan du måske føle dig lidt genert. Alle de gode råd kan du finde lige her. 

Den bedste efterskolestart
Skærmbillede 2020-02-04 kl. 12.34.10.png

Fik vi sagt, at vi glæder os til at se dig?

For dét gør vi! 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via vores administration. Du kan finde flere gode råd og informationer under Godt at vide for mor og far og selvfølgelig læse meget mere rundt på sitet her.

Vil du vide mere?

kontakt vores administration på

tlf. 75681022 eller mail: info@bgi.dk

Camps og aktiviteter på BGI

Nyt fra BGI akademiet

Skærmbillede 2019-09-10 kl. 11.07.33.png

Vi benytter cookies

OK