Ny profil til BGI akademiets skilinje

31-årige Nanna Fønss fra Aarhus er ikke et ukendt ansigt på BGI akademiet. Siden 2016 har hun nemlig været én af vores eksterne skiundervisere, der har været med skolen i Østrig. Fra august tiltræder hun en stilling som ski- og engelsklærer. 

Nanna har en kandidatgrad i idræt og sundhed fra Aarhus Universitet og har derudover masser af erfaring fra Den Danske Skiskole, hvor hun i flere år har uddannet instruktører. Desuden har hun selv tidligere vundet danmarksmesterskabet i freeride og deltaget i flere internationale konkurrencer. 

Om sin kommende ansættelse på BGI akademiet udtaler hun:

FullSizeR.jpg
“Det jeg glæder mig mest til er at arbejde med eleverne på skilinjen. Jeg håber, at jeg kan udfordre dem og give dem nogle af de oplevelser, som jeg selv har haft. Derudover glæder jeg mig til at blive en del af det fede lærerteam”

Nanna Fønss

Nanna Fønss kommer som efterskolelærer også til at fungere som huslærer og engelsklærer. Huslærerrollen er uvant terræn for hende, men hun ser frem til opgaven og glæder sig til at komme tæt på eleverne. Rollen som engelsklærer ligger lige til højrebenet for hende:

Jeg er meget hjemmevant i det engelske sprog, fordi jeg har rejst så meget som skiinstruktør, og derudover har jeg været på udveksling”, siger hun. 

På BGI akademiet glæder vi os over at have fået Nanna med på holdet som fuldtidsansat, og vi glæder os til det kommende samarbejde. 

 

Kunne du tænke dig at blive elev på vores ski- eller snowboardlinje? Så læs mere her, og få overblikket over, hvad du kan kombinere din linje med. 

Flere nyheder

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK