Job på BGI akademiet? Send din ansøgning til vores jobbank og læg dig i front til næste ledige stilling.

Drømmer du om at blive en del af holdet på én af landets største efterskoler, og drømmer du om at kombinere dine undervisningsevner indenfor idræt, boglige eller kreative fag?

Så er det nu, du skal sende din ansøgning afsted.

BGI akademiet er én af Danmarks største efterskoler. Næste år får vi endnu flere elever og bliver 678 elever på hovedadressen på Gramvej og 72 elever på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Vi ved, at vi skal bruge nye medarbejdere pr. 1.8.22, og med jævne mellemrum opstår der spontane jobmuligheder, da vi også har nogle ansatte, der smutter på barsel eller tager orlov, mens andre finder nye udfordringer andre steder.

For at gøre det lettere for både dig og os, åbner vi endnu engang vores jobbank for ansøgere til de lærerjobs, der eventuelt måtte blive ledige i løbet af det næste halve år.

HV.jpg (1)
”Hvis vi står med en ledig lærerstilling, og vi finder den rette kandidat i vores jobbank, er der ingen grund til at lede andre steder. Flere af dem, der har sendt ansøgninger til jobbanken, er blevet fastansat efterfølgende.”

Helle Vestergaard, leder på BGI akademiet

Fortæl os om dig - og det du kan!

I din ansøgning er det vigtigt, at du fortæller os om dig selv, din motivation for efterskolelivet og ikke mindst, hvilke kompetencer, du besidder. Det gælder både de idrætslige og de boglige fag. Fagene kan kombineres efter dine kompetencer, så mulighederne er mange. Har du kompetencer til at undervise i flere fag øges sandsynligheden for, at vi kan ansætte dig.

Det er ikke et krav, at du er uddannet lærer for at få tilbudt en fast stilling som efterskolelærer på BGI akademiet.

Fællesskab, frihed og fantastiske rammer

Måske bliver du inden længe en del af det hold, der skal skabe hverdagen for vores efterskoleelever. Vi har topmoderne faciliteter, hvilket giver et væld af muligheder for din undervisning. Du vil komme tæt på både elever og kollegaer i mange sammenhænge. Og du skal, udover det faglige og idrætslige, også være forberedt på at engagere dig i elevernes drømme, glæder og bekymringer.

Tonen på BGI akademiet er uformel. Vi favner mangfoldigheden, og vi opfordrer dig derfor til at smide os en ansøgning, uanset hvilken faglig og personlig baggrund du har. Vores kolleger kommer med vidt forskellige kompetencer, hvilket skaber livsbekræftende og jantelovsfornægtende vibes.

Ansøg nu

Hvis du kan se dig selv som en del af holdet, så send os dit CV og din ansøgning i én samlet fil til jobbanken på job@bgi.dk inden den 16. maj. Vi forventer af afholde samtaler løbende.

En eventuel ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

 

Ved eventuelle spørgsmål kan BGI akademiets leder, Helle Vestergaard, kontaktes på tlf. 42147480.  

Du kan desuden læse mere om vores efterskole her på websitet og www.livsstilsefterskolenhjarnoe.dk samt finde os på Facebook og Instagram, hvor du kan se meget mere om vores hverdag.

Skærmbillede 2020-02-04 kl. 12.34.10.png

Linjer på BGI akademiet

Kommende arrangementer

Flere nyheder

Vi benytter cookies

OK