Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

BGI Urban byggeriet fortsætter

Vi gør det sgu! Vi laver et ”mini-bagved-Godsbanen”-miljø her på BGI akademiet.

På den bare mark lige op mod vores Dry Slope er der i løbet af ganske kort tid opført et område, vi har valgt at kalde BGI Urban.

Det skal indeholde faciliteter til vores ski- og snowboardlinje i form af undervisningsfaciliteter, kommentaterboks (når vi skal have konkurrencer) og opbevaring af diverse materialer. Vi forestiller os også, at vores kosthold, husgrupper og andre elevgrupper kan bruge det fine udekøkken, der bliver etableret, og når sommeren kommer bliver det med krydderikasser til brug i maden (også i vores køkken).

 

Se vores elever på skibakken herunder: 

 

Please accept marketing cookies to watch this video

BGI Urban: Dryslope session med BGI akademiet og SINE

IMG_0802.JPG

BGI Urban består af foreløbigt af 8 containere, og vi har haft hjælp fra både arkitekt og lærere til at placere dem, så vi får mest mulig glæde af dem. Det samlede areal er på 800 kvadratmeter, hvoraf de 230 er under tag.

Det er meningen, at området skal udbygges med flere faciliteter; f.eks med et skatemiljø, mtb-bane eller streetbold. Hvordan området udvikles vil afhænge af flere ting, og filosofien er at have en eksperimenterende tilgang, hvor der skabes et miljø, vores elever har lyst til at bruge.

Tankerne bag BGI Urban ligger tæt op af det gennemgående tema i Street-hallen, hvor vi også har forsøgt at skabe et urbant miljø med overskriften ”byen ud på landet”.

Vi håber, vores elever får rigtig meget glæde af det lidt anderledes miljø, der kommer til at udvikle sig.

Flere nyheder

Linjer

Vi benytter cookies

OK