Efterskolernes aften onsdag d. 9. januar fra kl. 18-21

Efterskolernes aften nærmer sig med hastige skridt, og vi glæder os til at byde inden for til en aften med masser af efterskolestemning og mulighed for at opleve efterskolelivet HELT tæt på.

Du kan blandt andet se uddrag fra årets gymnastikopvisning, som vi snart skal ud og turnere landet tyndt med. Du kan tale med, og få rundvisning af, de elever, som går på skolen nu. Du kan møde undervisere, lærere og ledere, og du kan se nærmere på vores mange lækre faciliteter. Kort sagt kan du opleve lidt af det, der venter, hvis du også vælger et efterskoleår på BGI akademiet.

Programmet for efterskolernes aften ser sådan ud:

  • Kl. 18.00-18.15 Gymnastikforevisning
  • Kl. 18.15-21.00 Mulighed for rundvisning af nuværende elever

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og tale med lærerne og elever på de forskellige linjer hele aftenen, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

BGI akademiet Hjarnø – nyt tilbud om Livsstilsændring fra august 2019

Efterskolernes aften er desuden første mulighed for at høre om vores nye tilbud på Hjarnø, for dig der ønsker en Livsstilsændring. Du kan blandt andet høre om vores tilgang til kost, vaneændringer, vægttab, bevægelse og personlig udvikling. Line Hansen står i spidsen for BGI akademiet Hjarnø og står klar til at fortælle dig mere.

Hvis du vil vide mere om BGI akademiet Hjarnø allerede nu, kan du læse om Livsstilsændring på BGI akademiet Hjarnø her. Her finder du bl.a. info om besøgsdage og kan læse mere om tilbuddet og Line Hansen, der er afdelingsleder på Hjarnø.

Mens vi venter

på, at det skal blive onsdag d. 9. januar, kan du tage den store men hurtige tour-de-BGI (i dagslys) i filmen herunder

Please accept marketing cookies to watch this video

Tour-de-BGI

_JAC1394.jpg

eller tjekke os ud på Facebook, Instagram og Snapchat.

Vi glæder os til at se dig! 

Se alle linjer på BGI akademiet

Kommende arrangementer

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os på

tlf: 75681022 eller mail: info@bgi.dk

Vi benytter cookies

OK