En uhyggelig god BGI-film bliver til

Zzzzlæbende zombier, højtflyvende koreografi, gode tacklinger og klip i super slow. BGI-filmen "If your dreams don't scare you - drem bigger" byder på lidt af det hele – og mere til.

På optagelsesdagen bredte uhyggen sig på BGI akademiet. Én efter én gled skyggerne overgangene, gennem hallerne og listede sig stille, men sikkert ind under huden på eleverne og filmholdet fra Gotfat Productions.

Optagelserne begyndte kl. 12 og lige fra første ”action” rungede gennem gangene, var eleverne på. Medieholdet stod i spidsen af det hele sammen med Gotfat og stort alle linjer blev repræsenteret i scenerne med inputs fra eleverne de respektive elever. Rigtig mange så til fra sidelinjen, og endnu flere deltog i scenerne. Der var en fed stemning på settet, og alle var virkelig engagerede. Sidste scene var i kassen kvart over 9 om aftenen.

Filmen er inspireret af Gymnastikakademiets opvisning, men er et resultat af over 100 elevers samarbejde på tværs af Sports- og Gymnastikakademiet.

 

Please accept marketing cookies to watch this video

Se filmen her

If your dreams...jpg

Kontakt os

Vil du vide mere om de ledige pladser?
75681022 eller info@bgi.dk

Besøgsdage på BGI akademiet

Du kan også komme forbi BGI akademiet på én af årets besøgsdage, hvor du kan blive klogere på, hvordan livet som elev på vores efterskole er.

Seneste nyheder

Vi benytter cookies

OK