Job på BGI: Er du vores nye danseunderviser og/eller gymnastiklærer (rytme/spring)?

Drømmer du om at have en hverdag, hvor du kan brænde igennem som danselærer og/eller gymnastiklærer og hvor du kan være med til at udvikle ivrige efterskoleelever, det år de tilbringer på BGI akademiet?

Der er gang i danselinjen på efterskolen BGI akademiet, og nogle af vores dygtige undervisere skal i gang med uddannelse. Derfor søger vi dygtige og erfarne danseundervisere, der har lyst til at undervise og være en del af den kreative udvikling, der løbende er omkring dansen.

Samtidig skal vi bruge supplerende kræfter til vores gymnastikteam (rytmisk gymnastik/springgymnastik/Teamgym). På BGI akademiet har alle eleverne gymnastik, og vores vision er, at eleverne finder glæden ved gymnastikkens bevægelsesmønstre samtidig med, at vi udfordrer dem i det legende og kreative. Vi har to opvisninger (Gymnastikakademiet og Sportsakademiet) og BGI akademiets DNA – vi gør det sgu – ses hvert år udlevet i vores gymnastikopvisninger.

På både vores danselinje, rytmelinje og springlinje er der træning tre gange om ugen. Desuden har eleverne fællesgymnastik yderligere 2 eller 3 gange om ugen. Linjerne tager hvert år i november på en studietur til England. 

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring som underviser
  • Er god til unge mennesker
  • Er disciplineret og punktlig
  • Er indstillet på at deltage i en prøveundervisning
  • Er fleksibel i forhold til arbejdstider

Hvis det er stillingen som danselærer, du søger, må du i din ansøgning gerne anføre hvilke stilarter i dansen, du brænder for og kan undervise i. Det er vigtigt, at du er passioneret - og faktisk også nørdet, når det gælder din dansestil(e), og det er afgørende, at du kan formidle glæden videre til eleverne. Det kan være en fordel, at du har en danseuddannelse.

Hvis du kan se dig selv i rollen som danseunderviser og/eller gymnastiklærer på landets næststørste efterskole, så tøv ikke med at sende din ansøgning af sted. Hvis du har mod på at undervise i andre fag, som vi udbyder, må du meget gerne nævne det i ansøgningen. Det er dog ikke et krav, at du har undervisningskompetence i andet end dans/gymnastik. Der er tale om tre faste stillinger på fuldtid, og du løser derfor også andre efterskolelæreropgaver; f.eks. tilsyn og huslæreropgaver.

Ansøgning sendes til job@bgi.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Helle Vestergaard på tlf. 4214 7480. Ansøgningsfristen er den 15. maj 2020 og samtalerne afholdes i uge 21.

Stillingen er med tiltrædelse 1. august 2020, og løn -og ansættelsesvilkår er efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

BGI akademiet er landets næststørste efterskole med 550 elever og en stor mangfoldighed af idrætslinjer. Vi har vores elever opdelt i et Gymnastikakademi og et Sportsakademi i gymnastikken. De har undervisning hver for sig og to forskellige opvisninger. Gymnastikakademiet har i foråret ca. 25 opvisninger og Sportsakademiet har omkring 8 opvisninger. Skolen ligger på Juelsmindehalvøen tæt ved Horsens.

Flere nyheder

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK