Vi søger en dansk- og gymnastiklærer

Kunne du tænke dig at blive en del af lærerteamet på én af landets største efterskoler? Lige nu har du mulighed for at komme med på holdet i en stilling, hvor du både kommer til at bruge dine evner som underviser i dansk og gymnastik. I danskundervisningen vil du undervise elever på 9. og 10. klassetrin.

Som underviser i gymnastik vil du indgå i det team, der skaber årets gymnastikopvisning. På BGI akademiet har alle eleverne gymnastik, og vores vision er, at eleverne finder glæden ved gymnastikkens bevægelsesmønstre samtidig med, at vi udfordrer dem i det legende og kreative. Vi har to opvisninger (Gymnastikakademiet og Sportsakademiet) og BGI akademiets DNA – vi gør det sgu – ses hvert år udlevet i vores gymnastikopvisninger.

Udover selve undervisningen af vores efterskoleelever vil du også komme til at varetage opgaven som huslærer, hvor du bliver den primære kontaktperson for et elevhus med op til 17 unge mennesker. Aften- og weekendvagter samt andre relationelle opgaver er også en del af jobbet. Det er derfor essentielt, at du brænder arbejdet med unge og ønsker at gøre en forskel i deres efterskoleophold.

BGI akademiet har 600 elever og lidt over 100 ansatte. Vi har også en mindre afdeling, der hedder Livsstilsefterskolen Hjarnø. Vores tone er uformel, og vi omfavner mangfoldigheden. Vores team består af lærere med forskelligartede baggrunde og kompetencer, hvilket skaber et spændende og dynamisk miljø.

Hvis du kan se dig selv i rollen som efterskolelærer med fokus på dansk og gymnastik, skal du endelig ikke tøve med at sende os din ansøgning. Ansøgningen + CV bedes sendt i én samlet pdf-fil til bgi-job@bgi.dk senest fredag den 17. september kl. 12. Samtalerne finder sted onsdag den 29. september, og opstarten vil være hurtigst muligt herefter.

Hvis du har spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte BGI akademiets leder, Helle Vestergaard, på tlf. 42147480. 

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Flere nyheder

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK