Jobopslag: Er du vores nye kok, bager eller ernæringsassistent?

Efterskolen BGI akademiet søger en kok, bager eller ernæringsassistent til en fast stilling 37 timer ugentlig. Er det dig?

Som kok, bager eller ernæringsassistent på BGI akademiet bliver du en del af en spændende og afvekslende hverdag, hvor du indgår i den daglige tilberedelse af mad til lidt over 600 efterskoleelever og 100 ansatte.

Vi arbejder i en turnus, så du kommer til at veksle mellem kold, varm, bager, specialkost og grønt samt deltage i aften-, dag- og weekendvagter. Yderligere har vi en stor kursusafdeling, som også skal serviceres med måltider.

Efterskoleeleverne deltager i køkkenarbejdet, så jobbet vil også indeholde instruktion/igangsætning.

Vi forventer, at du har relevant uddannelse, er initiativrig, kan arbejde selvstændigt og er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner.

JAC_2246.jpg

Skriftlig ansøgning senest 18. juni 2021 til BGI akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld – gerne på mail job@bgi.dk  - bemærk ansøgning og evt. bilag skal sendes i èn samlet fil.

Vi holder ansættelsessamtaler den 28. juni 2021 og tiltrædelse sker pr. 1. august 2021 eller så snart det er muligt.

Spørgsmål kan rettes til køkkenchef Mette Hyldgaard på tlf. 60109603.

Om efterskolen BGI akademiet

BGI akademiet er en efterskole beliggende på Juelsmindehalvøen og med en afdeling på Hjarnø. Vi har lidt mere end 600 elever og vores profil er studieforberedende undervisning i de boglige fag, samt mange forskellige idrætslinjer. Vi har gode faciliteter, bl.a. nyt stort køkken. Skolen er røgfri. Klik dig videre på vores hjemmeside for yderligere information.

Vil du vide mere?

Kontakt køkkenchef, Mette Hyldgaard

Nyt fra BGI akademiet

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK