Fire stærke profiler ansat på Gymnastikakademiet

Vi er glade for at kunne offentliggøre, at vi på BGI akademiet netop har ansat fire nye lærere, der primært kommer til at være tilknyttet Gymnastikakademiet i det kommende skoleår.

Der er absolut tale om nogle stærke profiler, som med hver deres baggrund vil bidrage med ny energi til vores mangfoldige team omkring gymnastikken.

Til at undervise i både dans, rytme og fællesgymnastik har vi ansat Astrid Nørgaard, som tidligere har undervist på Broby Sportsefterskole. Hun er 26 år gammel, uddannet fysioterapeut, bosiddende i Odense… og så er hun faktisk også tidligere elev på BGI 10/11, hvor hendes interesse for opvisningsgymnastikken for alvor blev sparket i gang.

IMG_3219.jpg
”Jeg glæder mig til at arbejde med en flok dygtige piger. Det bliver også sjovt for mig at skulle arbejde sammen med nogle af de lærere, som jeg kender fra min tid som elev på skolen”

Astrid Nørgaard

Springlinjen får det næste skoleår følgeskab af 23-årige Oliver Toft Lienhøft fra Hobro, som har en baggrund inden for TeamGym, hvor han blandt andet selv var med til at vinde DM som efterskoleelev. Derudover har han konkurreret for TeamGym Aarhus og i de seneste år beskæftiget sig med opvisningsgymnastikken. Oliver har også tidligere været ansat som lærer på Sundeved Efterskole. 

Skærmbillede 2020-05-29 kl. 09.02.57.png
”Udover det orange tøj, så glæder jeg mig til at mærke mangfoldigheden blandt elever og lærere. Og så glæder jeg mig selvfølgelig også meget til at være med til at lave den næste opvisning”

Oliver Toft Lienhøft

Sofie Juhl Jensen på 21 bliver ansat til at undervise i både rytme, dans og fællesgymnastik. Hun bor i øjeblikket i Esbjerg, men planen er, at hun flytter tættere på BGI akademiet. Sofie har både en baggrund inden for Grand Prix-gymnastik og TeamGym, men hun har også været en del af Ollerups Dansekompagni og SG Elite. Om sin kommende ansættelse på BGI akademiet siger hun:

FullSizeRender-kopi.jpeg
”Jeg glæder mig til at lære de unge at kende og se dem udvikle sig i løbet af deres efterskoleophold. Jeg håber, at jeg kan være med til at inspirere dem og se dem vokse”

Sofie Juhl Jensen

Den fjerde nytilkomne lærer, Laura Ginnerup, er ikke et helt nyt ansigt på BGI akademiet, da hun har været ansat siden starten af 2020. Derudover har hun tidligere været praktikant hos os. Laura har en baggrund inden for TeamGym, hvor hun i mange år har været tilknyttet TeamGym Aarhus som både aktiv gymnast og træner.

FullSizeRender.jpeg
”Jeg er glad for at have fået mulighed for at arbejde med gymnastikken, som er min allerstørste interesse. Jeg glæder mig især til at motivere og arbejde med pigerne på springlinjen”

Laura Ginnerup

Vi glæder os meget til samarbejdet med vores fire nye gymnastiklærere.

 

Kunne du tænke dig at blive en del Gymnastikakademiet? Så find overblikket over vores gymnastiklinjer her.

Flere nyheder

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK