Nyt fra bestyrelsen: Goddag og farvel til bestyrelsesmedlemmer

Af: Helle Vestergaard, leder på BGI akademiet

BGI akademiets generalforsamling den 10. april var i år helt speciel. Vi skulle sige farvel til 2 mangeårige bestyrelsesmedlemmer. Heriblandt vores bestyrelsesformand gennem 18 år.

Børge Jørgensen indtrådte i BGI akademiets bestyrelse i 2000, og allerede i 2003 satte han sig i formandsstolen. Det blev hermed til 15 år som bestyrelsesformand.

Børge har ydet en uvurderlig indsats for skolen og vist et engagement ud over det sædvanlige. Hans tilgang er præget af ordentlighed, og han har ikke rystet på hånden de gange, hvor der er blevet truffet store beslutninger. Børge har været en synlig formand, og han har været flittig gæst til gymnastikopvisninger og andre arrangementer.

Børges sidste beretning kan læses her.

 

bestyrelsesnyhed.jpg

Birte Svendsen har været med i BGI akademiets bestyrelse siden 2003. Birte er vores lokale ”gymnastikdame”, og da hun trådte ind i bestyrelsen, var hun formand for den lokale gymnastikforening. Birte har også været en flittig gæst på skolen, hvilken vi har værdsat. Et kæmpe netværk inden for gymnastikken har bragt Birte vidt omkring i det organisatoriske arbejde. Birte er stadig aktiv gymnast, og hun og holdet gav en fornem opvisning i forbindelse med DGI’s lokalopvisning. 

Vi skylder Børge og Birte en stor tak! De har begge været væsentlige i udviklingen af den skole, vi kender i dag.

Ny formand og næstformand

Ole Simonsen er blevet valgt til ny formand og Elisabeth Damkjær er blevet ny næstformand. De bliver et stærkt team med kompetencer inden for det økonomiske & organisatoriske (Ole) og det kommunikative & pædagogiske (Elisabeth).

Ole Simonsen.jpg

Ole er lokal og har tidligere haft en række poster i det private. Han er i dag selvstændig konsulent. Blandt andet har Ole været DI Horsens formand i en årrække.  Sporten har fyldt meget, særligt i en årrække som AC Horsens formand.

Elisabeth Damkjær.jpg

Elisabeth er kommunikationschef på Learnmark og har en baggrund som journalist. Elisabeth har for nogle år siden været ansat på Brejning Efterskole, så hun kender skoleformen rigtig godt. Elisabeth bor i Aarhus.

Vi glæder os til et tættere samarbejde med dem begge.

To nye bestyrelsesmedlemmer

Udover at sige farvel til Børge og Birte sagde vi velkommen til to nye bestyrelsesmedlemmer, Marianne Levinsen og Nicolai Brommann Carøe.

Marianne Levinsen

Marianne Levinsen har de sidste 13 år arbejdet som fremtidsforsker (Cand.scient.pol.) og er medejer af Fremforsk, Center for fremtidsforskning. Marianne har særligt arbejdet med unge og stået for flere hundrede interviews af unge, liv, trivsel, venner, uddannelse og sociale medier. Du kan læse mere om Marianne Levinsen og hendes bevæggrunde for at træde ind i bestyrelsen i næste BGI magasin, der udkommer i juni. Marianne bor i Aarhus.

Nicolai Brommann Carøe

Nicolai Brommann Carøe har siden 2006 arbejdet som advokat i Horsens, først i Advodan, og som følge af fusion i 2016 nu i Advokatgruppen. Nicolai blev partner i 2014 og har arbejdet som selvstændig siden. I sommeren 2016 blev Nicolai udnævnt til administrerende partner i Advokatgruppen og har således ansvaret for den daglige drift af virksomheden, herunder både økonomi og HR. Nicolai bor i Horsens.

Flere nyheder fra BGI

Se hele bestyrelsen og øvrige medarbejdere på BGI

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK