Håndtering af corona­virus/covid-19 på BGI akademiet

OPDATERET d. 12. marts 2020

Grundet regeringens seneste udmelding sender vi vores elever hjem i løbet af i dag, torsdag. Vi vil løbende holde forældre og elever orienteret omkring situationen via vores intranet, Viggo.

Opdateret 10. marts 2020

BGI akademiet tager risikoen for spredning af COVID-19 alvorligt. Samtidig gør vi naturligvis alt, hvad vi kan for, at vores elevers efterskoleophold påvirkes mindst muligt af de foranstaltninger, der er sat op fra myndighedernes side. Vi taler løbende med eleverne om situationen, så vi sikrer, at de har den nødvendige viden og ikke får unødvendige bekymringer.

Skolen følger opdateringerne på Sundhedsstyrelsens website om coronavirus. Det gælder både for arrangementer og generelle forholdsregler for elever, medarbejdere, besøgende og kursister.

Generelle forholdsregler

Alle elever og medarbejdere opfordres til at følge Sundhedsstyrelsens råd om god hygiejne. Vi holder os opdaterede på sundhedsmyndighedernes hjemmesider og har løbende foretaget en række tiltag anbefalet af sundhedsmyndighederne:

  • Opsat Sundhedsstyrelsens plakater, der opfordrer til at øge hygiejnen med bl.a. håndsprit og øget hensyn ved nys og host – for at beskytte både sig selv og andre mod smitte generelt.
  • Opsat yderligere muligheder for afspritning af hænder.
  • Øget rengøringen.
  • Fulgt sundhedsmyndighedernes opfordring om at karantænesætte evt. medarbejdere og elever, der har været i risikoområder og er kommet hjem.

Den indsats fortsætter vi naturligvis for både efterskolehverdag og arrangementer. Besøgende og gæster i huset følger de samme anvisninger.

Arrangementer og gymnastikopvisninger

Vi følger statsministerens opfordring for egne arrangementer i marts med over 1.000 gæster. Foreløbigt gælder det, at der ikke er tilskuere til vores gymnastikopvisninger. Øvrige arrangementer bliver vurderet individuelt og udsættes eller gennemføres med reduceret kapacitet, ud fra hvad der giver mening. Vi opdaterer løbende på vores website.

Hvis situationen ændrer sig

Situationen vil givetvis ændre sig, og som nævnt indledningsvist følger vi Sundhedsstyrelsens vejledning. Såfremt vejledningen ændrer sig på en måde, der griber afgørende ind i skolens drift, melder vi hurtigt konsekvenserne ud.

Flere nyheder fra BGI akademiet

Vil du vide mere?

kontakt vores administration

Vi benytter cookies

OK