Nyt på BGI akademiet til skoleåret 2017/18

Fra skoleåret 2017/18 har du mulighed for at vælge kinesisk som valgfag. Goethe-tysk er ligeledes et nyt fag, hvor du slutter af med en international eksamen. Det kan du også gøre med vores internationale linje Cambridge IGCSE, som du har mulighed for at kombinere med de linjer, der ikke kombineres med ski eller snowboard. Ud over undervisning på engelsk får du en uge i Cambridge.

Synes du det lyder spændende? Er du pige? Så har vi måske stadig en ledig plads til dig. Bliv skrevet op helt uforpligtende og vent med at tage stilling, før du har været til en af vores mange besøgsdage. Er du dreng? Vi har desværre optaget på de fleste vores linjer (få ledige pladser på basket og spring/fodbold), men fortvivl ikke. Bliv skrevet op på vores venteliste – helt gratis.

Læs videre på vores website. Her kan du læse om vores linjer, vores øvrige undervisningstilbud og dagligdagen på BGI akademiet.

Vil du have et år med udvikling, læring, oplevelser, fællesskab og stjernestunder med din idræt, så er BGI akademiet noget for dig.

Kontakt os

Vil du vide mere om de ledige pladser?
75681022 eller info@bgi.dk

Besøgsdage på BGI akademiet

Du kan også komme forbi BGI akademiet på én af årets besøgsdage, hvor du kan blive klogere på, hvordan livet som elev på vores efterskole er.

Seneste nyheder

Vi benytter cookies

OK