Job på BGI akademiet? Send din ansøgning til vores jobbank og kom forrest i køen til næste ledige stilling.

Drømmer du om at være en del af holdet på Danmarks næststørste efterskole? Og om at kombinere dine undervisningsevner indenfor idræt, boglige eller kreative fag?

BGI akademiet er Danmarks næststørste efterskole med 550 elever og knapt hundrede ansatte. Fordi vi er et stort antal medarbejdere, sker der en gang imellem udskiftning blandt lærerne – nogle smutter på barsel eller tager orlov, mens andre finder nye udfordringer andre steder. For dig betyder det, helt konkret, at spontane jobmuligheder med jævne mellemrum opstår.

For at gøre det lettere for både dig og os, åbner vi endnu engang vores jobbank for ansøgere til de lærerjob, der eventuelt måtte blive ledige i løbet af det næste halve år.

HV.jpg
”I tilfælde af, at vi pludselig står med en ledig lærerstilling, kigger vi efter den rette kandidat i vores jobbank. Hvis vi finder den rette til stillingen i jobbanken, er der ingen grund til at lede andre steder. Flere af dem, der tidligere har sendt ansøgninger til jobbanken, blev efterfølgende fastansat.”

Helle Vestergaard, leder på BGI akademiet

Fortæl os om dig og dine kompetencer

I din ansøgning er det vigtigt, at du fortæller os om dig selv, din motivation for efterskolelivet og, ikke mindst, hvilke kompetencer du besidder. Det gælder både de idrætslige og de boglige fag – og fagene kan naturligvis kombineres, så mulighederne er mange. Har du kompetencer til at undervise i flere fag øges sandsynligheden for, at én af vores kommende stillinger kan besættes af netop dig.

For at få tilbudt en fast stilling som efterskolelærer på BGI akademiet er det ikke et krav, at du er læreruddannet.


Fantastiske rammer, fællesskab og frihed

Måske bliver du inden længe en del af det hold, der skal skabe hverdagen for vores efterskoleelever. Vi har topmoderne faciliteter, hvilket giver et væld af muligheder for din undervisning. Du vil komme tæt på både elever og kollegaer i mange sammenhænge. Og du skal, udover det faglige og idrætslige, også være forberedt på at engagere dig i elevernes drømme, glæder og bekymringer.

Tonen på BGI akademiet er uformel. Vi favner mangfoldigheden, og vi opfordrer dig derfor til at smide os en ansøgning, uanset hvilken faglig og personlig baggrund du har. Vores kolleger kommer med vidt forskellige kompetencer, hvilket skaber livsbekræftende og jantelovsfornægtende vibes.

 

Ansøg nu

Hvis du kan se dig selv som en del af holdet, så send os dit CV og din ansøgning i én samlet fil til jobbanken på job@bgi.dk. inden den 6. marts. Du vil høre fra os senest den 1. juli.

En eventuel ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

 

Se alle vores idrætslinjer
Camps og kurser
Nyt fra BGI

Vil du vide mere?

Så kontakt os

tlf.: 75681022 eller info@bgi.dk

Vi benytter cookies

OK