Er du vores leder af Kursusakademiet? Så send os din ansøgning senest d. 14. september

Er du både kreativ og idérig? Struktureret og serviceminded? Og er du samtidig god til at lede, koordinere og have mange bolde i luften? Så er det måske dig, vi søger som leder af Kursusakademiet på idrætsefterskolen BGI akademiet.

Der er stor efterspørgsel på vores camps og kurser. Vi søger derfor nu en dygtig og engageret leder. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med planlægning og drift af kursusaktiviteter – f.eks. inden for idrættens verden, men det er ikke et krav.

Som leder af Kursusakademiet på BGI akademiet får du en afvekslende hverdag i et kreativt og travlt miljø med stadig fornyelse, stor variation i arbejdsopgaverne og kort vej fra idé til handling. Du får personaleansvar for afdelingens 3 deltidsansatte kursuskoordinatorer,og du får en central operationel rolle i den praktiske planlægning – lige fra koordinering og idégenerering, til afvikling og udvikling af vores bredt funderede kursus-pallette for både børn, unge og voksne.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

 • Ledelse af Kursusakademiet med ansvar for camps- og kursustilbud; herunder evaluering og handleplaner.
 • Opsøgende arbejde med det formål at afdække og orientere dig i udbud, efterspørgsel og nye spændende veje at gå.
 • Planlægning og kreativt procesarbejde i forbindelse med nye kursusudbud - i samarbejde med efterskolens ledelse og kommunikationsafdeling.
 • Administrativt arbejde i forhold til kursus-planlægningog -drift, herunder økonomi, oprettelse af kurser, lokalebooking, tilmeldinger, deltagerlister, prissætning, rejseplanlægning for instruktører.
 • Kontakt til kursister og koordinering med leverandører og samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du

 • har et naturligt ledergen og har øje for at motivere medarbejdere og instruktører
 • arbejder selvstændigt og tager ejerskab hele vejen rundt om dine opgaver
 • er udadvendt og har et udtalt servicegen
 • proaktivt opsøger ny viden og gode løsninger
 • er fleksibel ift. tilrettelæggelse af arbejdstiden og arbejdsopgaverne
 • har gode kommunikative evner både i tale og på skrift - dansk såvel som engelsk

Kan du se dig selv som leder af Kursusakademiet på BGI akademiet?

Så send din ansøgning og dit CV til job@bgi.dk inden den 14. september. Samtalerne finder sted den 20. september, og ansættelsesstart vil være snarest derefter.

Ansættelsen sker efter overenskomst med Lærernes Centralorganisation og Finansministeriet, og lønnen forhandles i intervallet 351.527 kr. – 438.154 kr. (marts 2012 niveau).

I forbindelse med ansættelsesprocessen vil der blive udarbejdet en DISC-profil.

Hvis du har spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte BGI akademiets leder, Helle Vestergaard på telefon 42147480. 

 

Læs mere om Kursusakademiet her

Flere nyheder fra BGI akademiet

Kommende camps på BGI

Vi benytter cookies

OK