Job på BGI: Er du vores nye danseunderviser?

Der er gang i danselinjen på efterskolen BGI akademiet, og derfor søger vi en dygtig og erfaren danseunderviser, der kan starte hurtigst muligt.

På vores danselinje er der tre gange halvanden times træning om ugen, og derudover tager linjen hvert år på studietur til London for bl.a. at besøge Pinapple og Studio 68. 

På underviserfronten er vi allerede godt dækket inden for stilarterne moderne og jazz, så vi søger én, der kan undervise i ballet, hiphop eller house. Vi er dog åbne overfor alle muligheder, så byd endelig ind med netop det, du specialiserer dig i. Det vigtigste er blot, at du er passioneret - og faktisk også nørdet, når det gælder din dansestil.

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring som danseunderviser
  • Er god til unge mennesker
  • Er disciplineret og punktlig
  • Er indstillet på at deltage i en prøveundervisning
  • Er fleksibel i forhold til arbejdstider

 

Hvis du kan se dig selv i rollen som danseunderviser på landets næststørste efterskole, så tøv ikke med at sende din ansøgning af sted. Hvis du har mod på at undervise i andre fag, som vi udbyder, må du meget gerne nævne det i ansøgningen. Det er dog ikke et krav, at du har undervisningskompetence i andet end dans. Der er tale om en fast stilling på halv tid eller fuldtid afhængigt af dine ønsker.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

 

Ansøgning og CV sendes bedes sendt til job@bgi.dk senest den 17. november. Samtalerne finder sted i løbet af den efterfølgende uge.

 

Læs mere om danselinjen her.

 

Om BGI akademiet:

BGI akademiet er en efterskole beliggende på Juelsmindehalvøen. Vi har 550 elever og vores profil er gymnasieforberedende undervisning i de boglige fag, samt mange forskellige idrætslinjer. Vi har gode faciliteter, bl.a. nyt stort køkken og topmoderne idrætsfaciliteter. Skolen er røgfri. 

 

Flere nyheder

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK