Er du vores nye kok eller ernæringsassistent?

Er det dig, vi mangler? Vi søger lige nu en kok eller ernæringsassistent til en fast stilling 37 timer ugentlig.

Vi kan tilbyde en spændende og afvekslende hverdag, hvor du vil indgå i den daglige tilberedelse af mad til 590 efterskoleelever og 100 ansatte.

Vi arbejder i en turnus, så du kommer til at veksle mellem kold, varm, bager, specialkost og grønt samt deltage i aften-, dag- og weekendvagter. Yderligere har vi en stor kursusafdeling, som også skal serviceres med måltider.

Efterskoleeleverne deltager i køkkenarbejdet, så jobbet vil også indeholde instruktion/igangsætning.

Vi forventer, at du har relevant uddannelse, er initiativrig, kan arbejde selvstændigt og er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner.

Skriftlig ansøgning senest 11. september 2020 til BGI akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld – gerne på mail job@bgi.dk  - bemærk ansøgning og evt. bilag skal sendes i èn samlet fil.

Vi holder ansættelsessamtaler i den 18. september 2020 og tiltrædelse sker pr. 1. november 2020 eller så snart det er muligt.

Spørgsmål kan rettes til køkkenchef Mette Hyldgaard på tlf. 60109603.

BGI akademiet er en efterskole beliggende på Juelsmindehalvøen og med en afdeling på Hjarnø. Vi har 590 elever og vores profil er studieforberedende undervisning i de boglige fag, samt mange forskellige idrætslinjer. Vi har gode faciliteter, bl.a. nyt stort køkken. Skolen er røgfri. For yderligere information se vores hjemmeside www.bgiakademiet.dk

Flere nyheder

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK