Jobopslag: Er du vores nye naturfagslærer?

Drømmer du om at blive en del af teamet på én af landets største efterskoler? Lige nu har du nemlig chancen for at komme med på holdet i en stilling, hvor både det boglige og det pædagogiske er i højsædet. Fra den 1. november (eller hurtigst muligt) har vi en ledig fuldtidsstilling som lærer i naturfag. Udover den boglige undervisning af elever i 9. og 10. klasse vil du også komme til at varetage opgaven som huslærer, hvor du bliver den primære kontaktperson for et hus med op til 17 efterskoleelever. Aften- og weekendvagter samt andre relationelle opgaver er ligeledes en del af jobbet. Derfor er det essentielt, at du brænder for at arbejde med unge mennesker og ønsker at gøre en forskel i deres efterskoleliv.

Som naturfagslærer vil du også blive involveret i vores nye projekt “Bio Gym Innovation”, hvor vi arbejder med et helt nyt lærings- innovations- og udviklingsmiljø med udgangspunkt i sundhed, naturvidenskab og bevægelse. Dette projekt forventes at munde ud i et nyt byggeri på omkring 9000 kvadratmeter i 2022.

 

BGI akademiet har 600 elever og lidt over 100 ansatte. Vi har også en lille afdeling, der hedder Livsstilsefterskolen Hjarnø. Vi har en uformel tone, og vi omfavner mangfoldigheden. Vores team består af lærere med meget forskellige baggrunde og kompetencer, hvilket skaber et spændende og dynamisk miljø.

Hvis du kan se dig selv i rollen som efterskolelærer med naturfag i fokus, skal du ikke tøve med at sende os en ansøgning. Ansøgningen + CV bedes sendt i én samlet pdf-fil til bgi-job@bgi.dk senest den 18. september kl. 12. Vi forventer, at samtalerne vil finde sted den 24. september.  Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte BGI akademiets leder, Helle Vestergaard, på tlf. 42147480. 

 

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Flere nyheder

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK