Er du vores nye afdelingsleder? Så send os en ansøgning inden den 22. maj

Da én af vores afdelingsledere har søgt nye udfordringer, mangler Danmarks næststørste efterskole lige nu en afdelingsleder, der kan tiltræde efter sommerferien.

Som afdelingsleder med ansvar for vores boglige profil skal du kunne trives i en hverdag, hvor du vil fungere som bindeled mellem både elever, lærere og forældre.

Samtidig skal du kunne se dig selv i rollen som koordinator for blandt andet skriftlige og mundtlige prøveperioder samt blive en del af teamet omkring skemalægning.

Med andre ord bliver du som afdelingsleder ansvarlig for, at brikkerne i et til tider kæmpe puslespil passer sammen. Så hvis du er planlægningsnørd, er det bestemt et kæmpe plus. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring som leder, men det er bestemt ikke et krav.

Udover de koordinerende opgaver bliver du leder for én af vores fællesskabsgrupper, som er en samling af elever fra seks huse. På en efterskole med mere end 500 elever har fællesskabsgruppen til formål at fungere som en ”efterskole i efterskolen”, hvor der laves aktiviteter for at styrke relationerne mellem de forskellige elever. Du kan læse mere om, hvordan vi organiserer vores forskellige fællesskaber her.

Vi forventer desuden, at du har undervisningskompetence i ét eller to fag, så husk at give os besked om, hvilke fag, du kan undervise 9. eller 10. klasser i. Som et led i undervisningen vil du også indgå i et stærkt fagfællesskab med dine nye kollegaer.

Kan du se dig selv i rollen som logisk tænkende koordinator samtidig med, at du brænder for at arbejde med unge mennesker… og deres forældre? Så send din ansøgning og CV til job@bgi.dk inden den 22. maj. Samtalerne finder sted den 1. juni. 

Ansættelsen sker efter overenskomst med Lærernes Centralorganisation og Finansministeriet og lønnen forhandles i intervallet 371.525-463.436 kr. 

I forbindelse med ansættelsesprocessen vil der blive udarbejdet en DISC-profil. 

Hvis du har spørgsmål angående stillingen er du velkommen til at ringe til BGI akademiets leder, Helle Vestergaard på telefon 42147480. 

 

 

Flere BGI-nyheder

Linjer

Vi benytter cookies

OK