Jobopslag: Er du vore nye efterskolelærer?

BGI akademiet er landets næststørste efterskole med 570 elever og over 100 ansatte. Et højt antal medarbejdere betyder altid, at der løbende er nogle, der skal på barselsorlov. Dette kan være netop din mulighed for en ansættelse på en efterskole, hvor mulighederne er mange. I første omgang er der tale om barselsvikariater fra 1. januar 2020 til afslutningen af skoleåret den 30. juni 2020, men måske kan vikariatet føre til en fast fuldtidsansættelse. 

 

Vi søger først og fremmest lærere til undervisning i rytmisk gymnastik, pigegymnastikdansk, tysk, engelsk og matematik. Fortæl os, hvad - og evt. hvilke andre fag - du kan byde ind med. Udover selve undervisningen vil der være tilsyn og andre relationelle opgaver. Det er derfor en betingelse, at du har lyst til at arbejde med unge mennesker og gøre en forskel i deres efterskoletilværelse. 

Tonen på BGI akademiet er uformel. Vi omfavner mangfoldigheden, og vi opfordrer dig derfor til at sende en ansøgning - uanset hvilken faglig og personlig baggrund du måtte have. Vi har ansatte med vidt forskellige baggrunde og kompetencer, hvilket skaber et livsbekræftende og dynamisk miljø.

 

Send os din ansøgning + CV i en samlet pdf-fil til job@bgi.dk senest den 13. november kl. 12. Samtalerne vil finde sted i løbet af uge 47.  Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål angående stillingerne, er du velkommen til at kontakte BGI akademiets leder, Helle Vestergaard, på tlf. 42147480. 

 

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Flere nyheder

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK