Vil du på BGI efter sommerferien? Du kan stadig nå det

En stor gruppe af vores nuværende elever blev skrevet op til deres efterskoleophold flere år inden de skulle i 9. eller 10.klasse. Andre af vores elever traf derimod beslutningen få måneder før de skulle begynde. 

Mød nogle af dem her, og hør, hvad der fik dem til at vælge netop BGI akademiet. 

 

Skærmbillede 2018-06-01 kl. 07.46.08.png
For et år siden var jeg faktisk meldt ind på en Sjællandsk efterskole. Depositummet var allerede betalt, men da jeg så deres opvisning, tænkte jeg, at det ikke var noget for mig, fordi deres springniveau ikke var så højt. Én uge inden skolestart hørte jeg om BGI gennem en bekendt, og efterfølgende fik jeg set en masser videoer, der fik mig overbevist om, at BGI var det rigtige for mig. Heldigvis var der stadig ledige pladser.

Zanya Ravn Abelgren, Tølløse

Skærmbillede 2018-05-30 kl. 15.45.18.png
Min plan var egentlig, at jeg ville i gymnasiet efter 9. klasse, men i påskeferien sidste år stødte jeg på en annonce fra BGI, hvor der stod, at der var få ledige pladser tilbage. Derefter fandt jeg hurtigt ud af, at et efterskoleophold var det rigtige for mig inden gymnasiet. Jeg kendte godt skolen på forhånd, fordi min bror har gået her og vi bor i nærheden.

Lea Nimb Lundgaard, Juelsminde

Skærmbillede 2018-06-01 kl. 10.02.59.png
Jeg var meget i tvivl om, hvad jeg ville efter 9. klasse. Allerede for nogle år siden så jeg en gammel BGI-film, som gav mig lyst til at starte, men senere blev planen, at jeg skulle på en efterskole på Bornholm. Sidste forår fandt jeg ud af, at én af mine venner skulle på BGI, og så kom jeg i tanke om den video, jeg havde set nogle år tidligere. Da der stadig var ledige pladser på min linje, besluttede jeg mig for at blive tilmeldt.

Skjold Findahl Bertelsen, København

Skærmbillede 2018-06-01 kl. 07.48.58.png
Jeg var til en besøgsdag i maj sidste år, og det var faktisk meningen, at jeg først skulle gå på BGI i 10. klasse. Da je var ved at være færdig med 8. klasse fik jeg lyst til at prøve noget nyt og blive lidt mere selvstændig, så derfor besluttede mine forældre og jeg ret spontant, at jeg skulle gå her i 9. i stedet for 10. klasse. Jeg havde også kigget på andre efterskoler, men rytmelinjen på BGI så ud til at passe bedst til mig.

Marie Mai Nguyen Madsen, Horsens

Overvejer du at blive en del af årgang 18/19, der starter efter sommerferien? Så har du stadig chancen. Vi har nemlig ledige pladser på flere af vores linjer. 

Kontakt os på 75681022 eller info@bgi.dk for at høre mere om mulighederne. 

Du kan læse mere om livet på efterskolen her

Se vores linjer

Flere nyheder

Vi benytter cookies

OK