Er du vores nye kok eller ernæringsassistent?

BGI akademiet har fået flere elever, og derfor søger vi en kok eller ernæringsassistent til en fast stilling 37 timer ugentlig.

Vi kan tilbyde en spændende og afvekslende hverdag, hvor du vil indgå i den daglige tilberedelse af mad til lidt over 600 efterskoleelever og 100 ansatte.

Vi arbejder i en turnus, så du kommer til at veksle mellem kold, varm, bager, specialkost og grønt samt deltage i aften-, dag- og weekendvagter. Yderligere har vi en stor kursusafdeling, som også skal serviceres med måltider.

Efterskoleeleverne deltager i køkkenarbejdet, så jobbet vil også indeholde instruktion/igangsætning.

Vi forventer, at du har relevant uddannelse, er initiativrig, kan arbejde selvstændigt og er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner.

Skriftlig ansøgning senest 18. november 2021 til BGI akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld – gerne på mail bgi-job@bgi.dk  - bemærk ansøgning og evt. bilag skal sendes i én samlet fil.

Vi holder ansættelsessamtaler den 23. november 2021 og tiltrædelse sker pr. 1. januar 2022 eller så snart det er muligt.

Spørgsmål kan rettes til køkkenchef Mette Hyldgaard på tlf. 60109603.

BGI akademiet er en efterskole beliggende på Juelsmindehalvøen og med en afdeling på Hjarnø. Vi har lidt mere end 600 elever og vores profil er studieforberedende undervisning i de boglige fag, samt mange forskellige idrætslinjer. Vi har gode faciliteter, bl.a. nyt stort køkken. Skolen er røgfri. For yderligere information se vores hjemmeside www.bgiakademiet.dk

 

 

 

 

Flere nyheder

Se vores linjer

Vi benytter cookies

OK