Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Kom med på tre udlandsture i løbet af dit efterskoleophold

Skevet af: Helge Vammen

Nu kan du godt forberede dig på hele tre udlandsture som elev på BGI akademiet. Gennem de sidste mange år har der i løbet af efterskoleopholdet været to udlandsture, men fra skoleåret 2018/19 vil du komme på en ekstra udlandstur med dine efterskolevenner. Her kommer et lille overblik over de oplevelser, der venter dig:

Fællesskabstur

Skoleårets første udlandstur er i september - cirka en måned efter, at du har mødt dine efterskolevenner for første gang. Tre fællesskabsgrupper rejser til Frankrig, mens de tre andre fællesskabsgrupper tager til Tjekkiet. 

I Tjekkiet tjekker vi ind på et hotel, som ligger på en bjergside i udkanten af byen Harrachov med udsigt ned over bjergene og dalene i området. Du får fire dage med rappelling, klatring, giant swing, sommer-bobslæde, hiking, mountainbike, offroad scooter, ropes park, en dag i Prag og en masse andre spændende oplevelser. 

Dem, der rejser til Sydfrankrig, kommer til at bo på en campingplads i det naturskønne område ved Ardéche-floden, hvor du kommer til at sejle i kajak, se smukke drypstenshuler, tage på vandreture – og kigge nærmere på kulturen i den gamle by Avignon.

 

Linjetur (nyhed i 2018/19)

I løbet af november kommer du på endnu en tur til udlandet. Denne gang med din idrætslinje. Her vil din idræt være i fokus samtidig med, at du får masser af kulturelle oplevelser - uanset, hvor turen går hen. Målet med denne tur er blandt andet at etablere idrætslige relationer til andre skoler og skabe interkulturelle oplevelser gennem idrætten.                                                                                     

Skitur

I slutningen af januar tager hele efterskolen på fælles skiferie i Østrig, hvor alle bor på det samme skihotel. Glæd dig til en uge med masser af sne, ski og snowboard - uanset om du er pro eller stifter bekendtskab med løjperne for første gang. 

Herunder kan du se et udvalg af billeder fra fællesskabsturen for årgang 17/18. Klik her for at se video fra én af de tidligere ture til Sydfrankrig. 

 

Flere nyheder

Kommende arrangementer

Vi benytter cookies

OK